0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Το να προσμετρηθεί η γραπτή επίδοση στο νομό Γαβρογλου θα ήταν κοροϊδία. Το απόλυτο τίποτα. Δε φθάνει πλέον.
Και οι επιτυχόντες χωρίς 36μηνο; Όταν καθιερώθηκε ο γραπτός διαγωνισμός δεν υπήρχε άρθρο ούτε για 36μηνο, ούτε για 24μηνο κλπ. Για εμάς το 36μηνο είναι μια ακόμη "φωτογραφική" διάταξη, που εντάσσεται σε αυτές που μας στέρησαν το διορισμό είτε απευθείας είτε μέσω αναπλήρωσης. Αν σας διόριζαν, τί ακριβώς θα κερδίζαμε;
χαίρομαι που παραδέχεσαι ότι μας εκμεταλλεύονται...η αξιοκρατία δεν αίρεται από τη μονιμοποιηση συμβασιουχων οι οποίοι καλύπτουν πάγιες ανάγκες
Ο νόμος 3848/10 προέβλεπε διαγωνισμό κάθε 2 χρόνια για διορισμό εκπ/κων. Διορισμοί για τους γνωστούς λόγους δεν έγιναν. Διαγωνισμό για πρόσληψη συμβασιούχων δεν θα έκαναν ποτέ. Ο νόμος αυτοαναιρεθηκε. Ευνοιμενοι οι επιτυχόντες που κάρφωσαν στους πίνακες 15-20 μόρια για 10 χρόνια που σε διαφορετική περίπτωση θα τα έχαναν. Για τις μεταβατικές διατάξεις δεν ευθύνονται οι συμβασιούχοι.
Απλώς θα συνεχιστεί η αναπλήρωση, η οποία πλέον μακριά από τον τόπο διαμονής μου δε με αφορά. Ας πηγαίνουν "στις εσχατιές" της Ελλάδας ες αεί οι 36μηνιτες. Είμαι ΟΚ με ΑΜΩ στον τόπο διαμονής μου. Όσοι συνάδελφοι είναι επιτυχόντες περιμένουν τις αποφάσεις των δικαστηρίων. Παραλλήλως αν το επιθυμούν προσλαμβάνονται ως αναπληρωτές. Δεν επιθυμούσα νέους πίνακες με το νόμο Γαβρογλου. Ο Γαβρογλου είναι παρελθόν. Η νέα κυβέρνηση προς το παρόν δεν υπόσχεται διορισμούς, ώστε να "ανακατευτούν" οι πίνακες αναπληρωτών. Το 36μηνο έως ... χρησιμοποιείται ήδη. Στόχος να μη νομιμοποιηθεί και για διορισμούς. Σου το έγραψα: κανένας διορισμός με τους ισχύοντες πίνακες ή με το σύστημα διορισμού του νόμου Γαβρογλου. (
Ούτε από το διορισμό των επιτυχόντων στους τρεις διαγωνισμούς ΑΣΕΠ νομίζω. Ή μήπως όχι;
Θεωρώ ότι δε θα μονιμοποιηθούν(οι 36μηνιτες) και σ' αυτό θα " είμαστε εναντίον δικαστικά". Τώρα μάθαμε να συνεργαζόμαστε με τους δικηγόρους. " Αναγκα και θεοί πείθονται".
ΤΑ εφετεια γιατι δεν δικαιωσαν τους προσφυγέντες;
Πρωτόδικα αππορίφθηκε γιατί πολύ απλά η Ελλάδα αρνείται να εφαρμόσει την κοινοτική οδηγία για τους συμβασιούχους.
ΝΑ μην χαίρεσαι για τη ,μη μονιμοποιηση των 36μηνιτων διότι αυτό θα σημαίνει συνέχιση της εργασιακής εκμετάλευσης όσο για τη δικαστική προσφυγή κατά του 36μηνου αν δικαιωθεί αυτό σε βάρος σου ειναι ...πριονίζεις το κλαδί που κάθεσαι tragic
δεν είναι φωτογραφική είναι άρση της εκμετάλλευσης και δικαίωση των κόπων. Τι θα κερδίζατε; μα ότι θα ξέρατε πως μόλις μαζέβατε 36 μηνες και μία ημέρα θα σας έκανε μόνιμους...μικρό ειναι αυτό;