0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Η αποφαση του ΣτΕ λεει και κατι αλλο χαριτομενο..Κακως περναν εκτος σειρας ΑΣΕΠ τους αναπληρωτεςαφου δεν ηταν στους επιτυχοντες..Αρα δεν επρεπε μερικοι η ολοι σας να πατε αναπληρωτεςΚαι φυσικα δεν θα ειχατε την προυπηρεσια αυτη...Ειναι ξεκαθαρο..Υ.Γ. κατι συναδελφοι σαν εμενα με 17 χρονια εμπειριασε φροντιστηρια και πανελληνιες προετοιμασια μαλλονΘΑ μας θεωρειτε "αχρηστους"
Πάντως αν είναι να πάμε στο ευρωπαικό δικαστήριο, έχω γνωστό έναν ευρωβουλευτή. Όταν ήταν βουλευτής στο χωριό με είχε βοηθήσει με ΠΔΣ και τέτοια. Άντε ρε παιδιά να διοριστούμε, δεν μπορούν να μας αποκλείσουν μόνο και μόνο επειδή δεν ξέραμε τόσο καλά το γνωστικό και δεν περάσαμε ΑΣΕΠ, είναι αδικία.
Portokali, μελέτησα τη γνωμοδότηση που μου έστειλες, την κοινοποίησα και στο Φέις-μπουκ και θα κάνω και ό,τι άλλο μπορώ.Είμαι μέσα. Θα στείλω τα στοιχεία μου στο δικηγορικό γραφείο.
Συναδελφοι, μ'εμας το προβλημα ειναι οτι το κρατος δεν μας κανει ανανεωση "διαδοχικών συμβάσεων εργασίας ορισμένου χρόνου" αλλα καινουριες συμβασεις, καποτε με διαφορα ετων και σε αλλα ΠΥΣΔΕ. Αρα ο δικηγορος μας θα πρεπει πρωτα ν'αποδειξει οτι καλυπταμε παγιες αναγκες (οργανικα κενα) κι οχι εκτακτες αναγκες που θα δικαιολογουσαν τις συμβασεις αναπληρωτων. Για αναπληρωτες που αποδεδειγμενα καλυπταν οργανικα κενα επι σειρα ετων σιγουρα υπαρχουν ελπιδες, αλλα για οσους καλυπταν απλως κενα που δημιουργηθηκαν απο προσκαιρη απουσια του μονιμου (π.χ. αδεια ανατροφης, αποσπαση...), δεν θα ειναι τοσο απλα τα πραγματα.
Στο facebook σε ποια σελιδα; Θελω να τη διαβάσω. Και για ποιο δικηγορικό γραφείο μιλάμε ;Στειλτε μου π. μ. αν θέλετε.