0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μπορείς σε παρακαλώ να μας παραθέσεις τα κομμάτια των προηγούμενων αποφάσεων που κάνουν αυτό που λες; Γιατί εγώ δεν έχω δει πουθενά για πρόταξη, πόσω μάλλον των επιτυχόντων του τελευταίου ΑΣΕΠ.
Προφανώς, τα ελληνικά σου δεν σε βοηθούν. Δεν ανέφερα χρονολογία. Ο τελευταίος διαγωνισμός σχετίζεται με το αίτημα των προσφευγόντων. Μην διαβάζεις μόνο σου δικαστικές αποφάσεις!
Επειδή προφανώς τα ελληνικά σου και το συντακτικό σου είναι πολύ προηγμένα για μένα και χρειάζομαι να μου τα απλουστεύσεις λίγο, ας επιμείνω. Μπορείς να μου δείξεις τα αποσπάσματα όλων των προηγούμενων αποφάσεων που μιλάνε για πρόταξη επιτυχόντων; Έτσι για να δούμε πόσο καλή είναι η δικιά σου κατανόηση των δικαστικών αποφάσεων...
Με έχεις προκαλέσει και άλλες φορές να κοινοποιήσω νομικό υλικό. Πρώτον, είναι παράνομο. Αν το θέλεις τόσο πολύ, κάντο εσύ! Δεύτερον, το τζάμπα έχει πεθάνει προ πολλού και οι "εξυπνάδες" δεν με συγκινούν. Δική σου η επιλογή!
Επειδή κι άλλες φορές έχεις πει αερολογίες και μιας και έχεις δίκιο ότι είναι παράνομη η κοινοποίηση νομικού υλικού, θέλω απλά να μου πεις αριθμούς αποφάσεων και αριθμό σκέψεων, ώστε μετά μην ανησυχείς, θα τις βρω μόνος μου. Το "τσάμπα" δεν έχει πεθάνει για όλους, έχει πεθάνει για τους περισσότερους και ο νοών νοείτο. Κάποιοι που παρασέρνουν τους περισσότερους, οι ίδιοι τη βγάζουν τσάμπα. Απλά μη θεωρείς ότι αυτά μένουν κρυφά και δε μαθαίνονται. Έχουν γνώση οι φύλακες. Περιμένω λοιπόν να μου πεις τους αριθμούς αυτών των "παλαιότερων αποφάσεων" και σου υπόσχομαι ότι αν έχεις δίκιο, θα το παραδεχτώ δημόσια.
Δώσε τα φιλιά μου στον κύριο Θεοδωρατο. Έχω βαρεθεί να ασχολούμαι με "βαλτους".
Εννοείς τον κύριο Θεοδωράτο που προέτρεψες τους "προστατευόμενους" σου να τον πλησιάσουν μήπως και πλαισιώσει τη νομική ομάδα; Είναι μικρός ο κόσμος, γνωριζόμαστε. Οπότε τις "εξυπνάδες" όπως πολύ σωστά το έθεσες, σε αυτούς που τα καταπίνουν αμάσητα. Ξες ποιους λέω, αυτούς στις κλειστές ομάδες σου, που σου εξασφαλίζουν τις δωρεάν προσφυγές. Επί της ουσίας θα απαντήσεις; Γιατί με το τελευταίο πυροτέχνημα που πέταξες, "με αυτό το νομοσχέδιο πλέον διορίζεστε", ακόμα γελάμε.
Μην νευριάζεις μέσα στον καύσωνα. Θα πάθεις τίποτα. Φιλαράκο, με συκοφαντεις γιατί δεν σε θέλω στην ομάδα που έφτιαξα στο facebook. Προσωπικά, θα σου πρότεινα να κοιτάξεις να διοριστεις σύντομα. Κινδυνεύεις να μείνεις με το ΦΕΚ στο χέρι για τα μάτια δύο νηπιαγωγών. Αγωνισου να τελειώσεις και φτιάξε την ζωή σου. Λύσε πρώτα τα προβλήματα σου, γιατί με τα ψέματα που λες μόνο την ζωή σου εμποδίζεις. Σοβαρεψου, γιατί μόνο έτσι θα καταφέρεις κάτι.
Προσωπικά, πιστεύω ακράδαντα ότι αν συνταχθούν νέοι πίνακες αναπληρωτών, στους οποίους θα έχουν όλοι (και παλαιοί και νέοι, και επιτυχόντες και αποτυχόντες, και πολύτεκνοι και άγαμοι ...) τη θέση τους σύμφωνα με τα αντικειμενικά τους προσόντα, δηλ. τα πτυχία, τα μεταπτυχιακά, τους λοιπούς τίτλους τους, τις επιτυχίες στον ΑΣΕΠ, τις ξένες γλώσσες, την προυπηρεσία με πλαφόν πάντα, τα κοινωνικά κριτήρια, κανείς δεν θα έχει λόγο να προσφύγει!Και εννοείται πως απ' αυτούς τους πίνακες να γίνονται και οι διορισμοί, εκτός κι αν διεξαχθεί νέος γραπτός ΑΣΕΠ, στις αρχές του 2018, οπότε θα διορίζονται από 'κει οι καλύτεροι από τους επιτυχόντες!
Οι αποφάσεις 1882 και 1883/2017 του ΣτΕ απέρριψαν τις αιτήσεις ακύρωσης στην πιλοτική δίκη των αναπληρωτών, πλην, όμως, πρέπει να σημειωθούν τα ακόλουθα σχόλια.[...]3. Κατά την μειοψηφούσα γνώμη του αρχαιότερου και εμπειρότερου Συμβούλου η εφαρμογή των μεταβατικών διατάξεων προσκρούει στο άρθρο 103 παρ. 8 Σ που απαγορεύει την καταχρηστική κάλυψη παγίων αναγκών με σχέση εργασίας ορισμένου χρόνου καθώς επίσης προσκρούει και στις αρχές της αξιοκρατίας και της ισότητας. Με άλλα λόγια, η μειοψηφία αυτή, κρίνοντας βάσιμους τους λόγους που προβάλαμε, διετύπωσε το αυτονόητο. Εξάλλου, οι μειοψηφίες του σήμερα είναι οι πλειοψηφίες του αύριο, όταν μάλιστα συνδυάζονται με την 527/2015 και την ειδικότερη σκέψη της περί αναπληρωτών.[...].
Κατά την μειοψηφούσα γνώμη του αρχαιότερου και εμπειρότερου Συμβούλου η εφαρμογή των μεταβατικών διατάξεων προσκρούει στο άρθρο 103 παρ. 8 Σ που απαγορεύει την καταχρηστική κάλυψη παγίων αναγκών με σχέση εργασίας ορισμένου χρόνου. δηλαδή εδώ ο δικαστης του ΣτΕ λέει κάτι σχετικό και με το άλλο θέμα μας δηλαδή το 36μηνο...ο δικαστης παραδέχεται πως καλύπτουμε πάγιες και διαρκείς ανάγκες....
καθώς επίσης προσκρούει και στις αρχές της αξιοκρατίας και της ισότητας
Τελικά η ΔΟΕ έχει προσφύγει στην Ε.Ε. για ΤΟ 36μηνο.Έτσι διαβασα κάπου. Δε βρίσκω το λινκ