0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Άσχετο, αλλά οι μη αναπληρωτές δεν έχουν περάσει από πολλά σχολεία και δεν μπορούν να κρίνουν και να συγκρίνουν? Το σωστό είναι να ψηφίζουν όλα τα μέλη του συλλόγου!
Εγώ δεν είπα τέτοιο πράγμα , απλά το ζήτημα τέθηκε για τους αναπληρωτές όχι για τους μόνιμους . Απλά το θεωρώ παράλογο να έχουν όλες τις υποχρεώσεις οι αναπληρωτές αλλά να στερούνται το αναφαίρετο δικαίωμα της ψήφου
Οι Ωρομίσθιοι ψηφίζουν;
Δεν είμαι κατά του να ψηφίζουν οι αναπληρωτές. Μάλιστα εκτιμώ ότι όλος ο σύλλογος ανεξαρτήτων ωρών πρέπει να ψηφίζει και να έχει άποψη. Πηγαίνω σε δυο Σχολεία προσωπικά και έχω και στα δυο άποψη.Τώρα τόνισα παραπάνω με bold και μεγαλύτερη γραμματοσειρά αυτό γιατί στο δικό μου Σχολείο (το βασικό, έχω οργανική) οι αναπληρωτές δεν κάνουν τα πάντα. Δεν κάνουν εφημερίες, όχι υπεύθυνοι τμημάτων, όχι γιορτές όχι οικονομικά, όχι πρόγραμμα, όχι, όχι.... Όλη αυτή η δουλειά πέφτει πάνω σε λίγα άτομα (είμαι σε μικρό Σχολείο). Αναρωτιέμαι αυτό είναι νόμιμο;;; Έχω πρόγραμμα, δυο εφημερίες την εβδομάδα, αλληλογραφία κάποια γιορτή, υπεύθυνος τμήματος 23 ώρες μάθημα ακριβώς ένα ακόμη Σχολείο και άλλα πολλά ακόμη και τρεις αναπληρωτές πηγαινοέρχονται στο σχολείο και σε ακόμη 2 και δεν κάνουν κάτι στο δικό μας!!!Ά ξέχασα, βάλανε και βύσμα στην διευθύντρια του Σχολείου (επειδή υπηρετούν στην περιοχή τους και εγώ όχι) για λιγότερες επιτηρήσεις στις εξετάσεις..........
Δεν είμαι κατά του να ψηφίζουν οι αναπληρωτές. Μάλιστα εκτιμώ ότι όλος ο σύλλογος ανεξαρτήτων ωρών πρέπει να ψηφίζει και να έχει άποψη. Πηγαίνω σε δυο Σχολεία προσωπικά και έχω και στα δυο άποψη.Τώρα τόνισα παραπάνω με bold και μεγαλύτερη γραμματοσειρά αυτό γιατί στο δικό μου Σχολείο (το βασικό, έχω οργανική) οι αναπληρωτές δεν κάνουν τα πάντα. Δεν κάνουν εφημερίες, όχι υπεύθυνοι τμημάτων, όχι γιορτές όχι οικονομικά, όχι πρόγραμμα, όχι, όχι.... Όλη αυτή η δουλειά πέφτει πάνω σε λίγα άτομα (είμαι σε μικρό Σχολείο). Αναρωτιέμαι αυτό είναι νόμιμο;;; Έχω πρόγραμμα, δυο εφημερίες την εβδομάδα, αλληλογραφία κάποια γιορτή, υπεύθυνος τμήματος 23 ώρες μάθημα ακριβώς ένα ακόμη Σχολείο και άλλα πολλά ακόμη και τρεις αναπληρωτές πηγαινοέρχονται στο σχολείο και σε ακόμη 2 και δεν κάνουν κάτι στο δικό μας!!!Ά ξέχασα, βάλανε και βύσμα στην διευθύντρια του Σχολείου (επειδή υπηρετούν στην περιοχή τους και εγώ όχι) για λιγότερες επιτηρήσεις στις εξετάσεις..........Είναι γεγονός ότι όποιος έχει βύσμα κάνει ό,τι θέλει σε τούτο το τόπο.Αλλά δεν πίστευω ότι υπάρχει αναπληρωτής που πάει σε 3 ΣΧΟΛΕΙΑ και δεν κανει τιποτα. Σίγουρα θα είναι υπεύθυνος στα άλλα και εσύ το αγνοεις.
Δεν ψηφίζουμε με κριτήριο τι συμφέρει εμάς.Ψηφίζουμε αυτό που πιστεύουμε ότι θα είναι το καλύτερο για το σχολείο και τα παιδιά, και κατ'επέκταση για την εκπαίδευση.Αυτός ο ωφελιμισμός που δείχνουν μερικοί είναι απαράδεκτος.Ντρέπομαι να διαβάζω απόψεις του στυλ "τι κέρδος θα έχω εγώ αφού δεν θα είμαι του χρόνου σε αυτό το σχολείο"!
Πρώτα από όλα το ότι συζητάμε δε σημαίνει ότι μας ενδιαφέρει να γίνουμε διευθυντές και ούτε μας ενδιαφέρει το επίδομα. Ο διευθυντής στο κάθε σχολείο είναι ένας σημαντικός παράγοντας που επηρεάζει το αν υπάρχει καλό ή κακό κλίμα. Οπότε η διαδικασία επιλογής τους φυσικά και μας ενδιαφέρει.