0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Το ζήτημα είναι ότι στερείται τυπικών προσόντων και δεν συμπληρώνει υποχρεωτικό ωράριο ως διευθυντής, καθότι μικρό σχολείο. Άρα πως μπορεί να παραμείνει διευθυντής; Αναφέρει κάτι σχετικό η εγκύκλιος; Εγώ νόμιζα μόνο με επανατοποθέτηση από το ΠΥΣΔΕ. Έχει τη δυνατότητα ο σύλλογος να τον κρατήσει;
δεν ήξερα ποιο τυπικό του λείπει, αλλά όπως και να έχει, μπορεί αν έχει τον τρόπο του στο πυσδε να παραμείνει μέχρι να ξαναγίνουν εκλογές το αργότερο σε ένα τρίμηνο. Ο σύλλογος το μόνο που μπορεί να κάνει (αν τον θέλει) είναι να δώσει λευκό ώστε να μην πάρει κάποιος υποψήφιος τουλάχιστον το 20%. Δεν αναφέρει ο νόμος τίποτα για τυπικά προσόντα για αυτόν που θα επιλέξει το πυσδε ως προσωρινό δ/ντη. Μπορεί όμως να στείλουν διευκρινιστική και να βάλουν, ποιος ξέρει.
Αν είναι να αποφασίζει το κάθε ΠΥΣΔΕ με αδιευκρίνιστα κριτήρια... Να ένας λόγος παραπάνω για να μην αφήσουμε τη ψήφο μας να πάει χαμένη.
ελπιζω τα τελευταια 6-7 μηνυματα να είναι της πλακας δηλαδη πλακατζιδικα.αν ειναι σοβαρη συζητηση μεταξυ πτυχιουχων ανωτατης εκπαιδευσης, μονιμων υπαλληλων του υπουργειου παιδειας,εκπαιδευτικων (αρα δημοσιων λειτουργων ), καταλαβαινω στα 50 μου γιατι οι τουρκοι μας ελεγαν ραγιαδες.Υ.Γ. νομιζω οτι ειμαι αρκετα σαφης, ωστε να μην χρειαζεται να απαντησει κανεις...