0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Είναι ανάλογα την ειδικότητα..Σε εμάς ΠΕ04 ήταν πιο προσιτός ο διαγωνισμός στην ύλη λυκείου..
Κωνσταντίνε, πέρασαν και τα χρόνια και ξέχασες μάλλον πώς ήταν! Δεν ήταν καθόλου ύλη λυκείου. Σου θυμίζω ότι πάντα οι διδακτικές ήταν σε θέματα που δεν τα είχες διδάξει ποτέ . Σε επίπεδο σχολικό ήταν μόνο το 2008 τα άλλα αντικείμενα εκτός ειδικότητας. Ολες τις άλλες χρονιές και για το αντικείμενο της ειδικότητάς σου δεν ήταν καθόλου σχολικά. Χώρια που παλιότερα ήταν βάση το 60 και όχι το 55, που σημαίνει ότι τα μόρια που επαιρνες για τον ενιαίο αναπληρωτών ήταν λιγότερα. Τι την πιάσατε αυτή τη συζήτηση, ας το καλό συγχίζομαι και μόνο που τα σκέφτομαι.
Έχεις απόλυτο δίκιο. Όσο για την ευθύνη, όλα είναι σχετικά. Ειδικά εδώ που μας έφεραν, προσωπικά πχ δεν έχω καμιά διάθεση να διαβάσω γενικώς. Εξαθλιωμένη, με μάνα με πρόβλημα λόγω της κρίσης (κυριολεκτικά τα έχασε), μες στο άγχος της αβεβαιότητας, να μετράω τα ευρώ, γενικώς να μη ζω και θα έχω και μυαλό για διάβασμα; Πόσο πια να διαβάσεις και στην τελική για ποιο λόγο;
Συνάδελφε εννοώ ότι η εμπειρία της τάξης σε βοηθά και στον ΑΣΕΠ..
Και ο προηγούμενος ασεπ βοηθάει τον επόμενο. Εγώ στον ασεπ του 07 τα πήγα εξίσου πολύ καλά με τον ασεπ του 05, παρότι είχα διαβάσει πολύ πολύ λιγότερο.
Απλό. Θα πουν λίγα κενά ώστε να εξοικονομήσουν ο,τι μπορούν.
Ακριβώς αλλά εμείς τί κάναμε; Τίποτα. Άρα.....Θα πω αυτό που λέω πάντα σαν μοτίβο. Καλημέρα και είναι νύχτα.
Ναι. Στο δια ταύτα...μέλλον μηδέν...
Ασέπ παντού και πάντα. Άποψή μου. Καλά μαχαιρώματα.