0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σωστα,δεν με γνωρίζεις οποτε ολο το μηνυμα σου για εμενα είναι υποθετικο.Θα ηθελα πολύ να αδιαφορήσω για λιγο,ξερεις είναι πολύ κουραστικο το αντιθετο και ολη την ωρα.Εξουθενωτικο.Πιστεψε με.
Τώρα θυμήθηκα τον καθηγητή μου στην έκθεση,70αρης με όρεξη και αγάπη για το μάθημα.Τον λάτρευα.Τόση όρεξη δεν την είδα ούτε σε 30αρη. Όλοι έχουν θέση στην εκπαίδευση αν έχουν όρεξη.ΟΛΟΙ.
Ευτυχώς δεν έχω τις ίδιες απόψεις. Προτιμώ όποιον θα μου αποδείξει πως θέλει και μπορεί.Και δεν θεωρώ κάποιον για πέταμα.Αυτό το έκανε το κράτος όχι εγώ.Έφτασε τους αναπληρωτές 40 και 50 χρονών και τώρα;Γέρασαν;Καιάδας!Μετά όταν θα κάνει το ίδιο στους νέους;Καιάδας πάλι;
Εγώ πάλι θέλω Ασεπ ώστε να δοθεί ευκαιρία στους νέους αλλά ταυτόχρονα δεν πρόκειται να υποστηρίξω ποτέ ότι όσοι πάλεψαν και έφτυσαν αίμα να διοριστούν και τρέχουν στις ραχούλες πρέπει να θυσιαστούν διότι γέρασαν. Δηλαδή να σκοτώνουμε τα άλογα σαν γερνάνε;Και αυτό αποκαλείται πως;
Σε αυτό συμφωνώ απόλυτα anemona.Όσο κι αν δεν έχουμε προϋπηρεσία (που σέβομαι τους μεγαλύτερους συναδέλφους που έχουν) θεωρώ ότι πρέπει να έχουν όλοι ίσες ευκαιρίες να διοριστούν.