0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ερωτηση άσχετης:θα πουν κάτι να αξίζει ή θα πάρω μαζί μου σουντοκου?
Φέτος, πάντως, θα γίνουν πρωί (καλό) και δε θα χρειάζεται να παρουσιαζόμαστε στο σχολείο μέχρι να τελειώσουν. Όλα τα σκέφτεται ο Άρης. Ελπίζω να ισχύει ότι μπορούμε ν' απουσιάσουμε δυο μέρες, γιατί δεν το είδα πουθενά γραμμένο.
..και να σκεφτεις οτι πολλοι επιμορφωτες ξερουν λιγοτερα για την ταξη απ οτι εμεις!! Τι να κανουν ομως και αυτοι; Πρεπει να πουν το μαθημα τους.. θυματα κι αυτοι για τα extra φραγκα.Και εγω αναρωτιεμαι τι μεσολαβησε απο χθες και το αλλαξανε.. αδικια ομως. Εμεις της πρωτης φασης καναμε πεκ ομως στις επομενες φασεις δεν κανανε.. γιατι ξανα παλι;;;;
Παράθεση από: LK στις Αυγούστου 07, 2009, 03:34:08 pmΦέτος, πάντως, θα γίνουν πρωί (καλό) και δε θα χρειάζεται να παρουσιαζόμαστε στο σχολείο μέχρι να τελειώσουν. Όλα τα σκέφτεται ο Άρης. Ελπίζω να ισχύει ότι μπορούμε ν' απουσιάσουμε δυο μέρες, γιατί δεν το είδα πουθενά γραμμένο. Νομίζω πως ναι, αλλά δεν πάει με τις μέρες, το 20 % έχει να κάνει με τις ώρες.Μπορεί να είναι μια μέρα και 3 ώρες πχ από άλλη μέρα.Στη
Αλήθεια, όταν πάμε στο σχολείο, μέχρι τις 11-9 που θ' ανοίξουν, θα μας βάλουν να κάνουμε τίποτα ή θα κοιτιόμαστε;
παιδια μετα τα Πεκ και μεχρι ν αρχισουν τα μαθηματα θα πρεπει να βρισκομαστε στα σχολεια?
Παράθεση από: LK στις Αυγούστου 07, 2009, 03:41:28 pmΑλήθεια, όταν πάμε στο σχολείο, μέχρι τις 11-9 που θ' ανοίξουν, θα μας βάλουν να κάνουμε τίποτα ή θα κοιτιόμαστε; χαχα μάλλον θα πίνετε καφεδάκι και όλη τη χαρτούρα θα την κάνουν οι πιο παλιοί