*

Αποστολέας Θέμα: Μεταπτυχιακό στην Ειδική Εκπαίδευση (Πανεπιστήμιο Frederick) κ.α.  (Αναγνώστηκε 3639 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος mamakin

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Χαίρετε,

Ενδιαφέρομαι να μπω στη διαδικασία μεταπτυχιακού προγράμματος για την ειδική αγωγή. Είμαι κοινωνικός λειτουργός.

Αφιέρωσα λίγο χρόνο εξετάζοντας τα εξ' αποστάσεως προγράμματα που προσφέρουν τα κυπριακά πανεπιστήμια.

Επίσης ρίχνοντας μια ματιά και στο φόρουμ εδώ διαπίστωσα ότι αρκετός κόσμος έχει στραφεί προς το πανεπιστήμιο της Λευκωσίας. Με ανησύχησε όμως το γεγονός ότι κάποιοι αντιμετώπισαν προβλήματα από τον ΔΟΑΤΑΠ.  Δεν θέλω να δώσω 6000

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος Daskalos!

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
Καλησπέρα σε όλους τους συναδέλφους.

Έχω κι εγώ πάνω κάτω τις ίδιες απορίες με τη mamakin. Υπάρχει κάποιος που έχει παρακολουθήσει/παρακολουθεί το συγκεκριμένο πρόγραμμα. Αν ναι, μήπως θα ήταν εύκολο να μας ενημερώσει για τα βασικά, παραθέτοντας τις εντυπώσεις του (απαιτήσεις του προγράμματος, ποιότητα σπουδών, ακαδημαϊκό προσωπικό, αν είναι εύκολη η επικοινωνία με τους καθηγητές κ.τ.λ); Επίσης, πόσο σίγουροι είμαστε πως το συγκεκριμένο μεταπτυχιακό είναι αναγνωρισμένο; Υπάρχει κάποιος συνάδελφος που έχει ολοκληρώσει με επιτυχία τη διαδικασία αναγνώρισης;

Η αλήθεια είναι πως βρήκα τη δομή του προγράμματος εξαιρετικά ενδιαφέρουσα, πόσο μάλλον συγκριτικά με τα αντίστοιχα προγράμματα που προσφέρει το ευρωπαϊκό πανεπιστήμιο και το πανεπιστήμια Λευκωσίας  .

Αποσυνδεδεμένος Nere

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ: Μεταπτυχιακό στην Ειδική Εκπαίδευση (Πανεπιστήμιο Frederick) κ.α.
« Απάντηση #2 στις: Αυγούστου 31, 2015, 05:06:53 pm »
Έχω και εγώ την ίδια απορία. Πάντως το συγκεκριμένο πρόγραμμα βρίσκεται στη λίστα με τα αναγνωρισμένα μεταπτυχιακά στο ΔΟΑΤΑΠ.

Αποσυνδεδεμένος sofia kap

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2015, 07:41:54 pm »
Με ενδιαφέρει και εμένα το Μεταπτυχιακό Ειδικής Εκπαίδευσης. Ψάχνοντας δεν βρήκα κάποιον που να το έχει παρακολουθήσει ή να υπάρχει έστω ένα σχόλιο. Μόνο πληροφορίες από το ίδιο το Πανεπιστήμιο. Πάντως το πανεπιστήμιο ενημερώνει ότι λειτουργούν εξεταστικά κέντρα σε Ελλάδα (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Αγρίνιο) και Κύπρο (Λεμεσό και Λευκωσία) και επιλέγει ο κάθε φοιτητής που θέλει παρουσιαστεί. Επίσης τσέκαρα τις λίστες του ΔΟΑΤΑΠ και είναι αναγνωρισμένο. Όποιος γνωρίζει κάτι άλλο ας το αναφέρει...

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος Billion

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Σεπτεμβρίου 17, 2015, 02:56:20 pm »
Καλησπέρα,
επανέρχομαι στο θέμα των συναδέλφων. Μήπως τελικά κάποιος άρχισε το ΜΠΣ ειδικής του Frederick και μπορεί να μας διαφωτίσει σχετικά;;;
Το πρόγραμμά του είναι αρκετά καλό, όπως και να΄χει όμως η γνώμη κάποιου που το δοκίμασε και μπορεί να καταθέσει την εμπειρία του θα ήταν πολύτιμη για όσους σκέφτονται να το ξεκινήσουν. πείτε κάτι!!!!

Αποσυνδεδεμένος geonipap

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Σεπτεμβρίου 18, 2015, 07:13:30 pm »
Αναφέρθηκε σε προηγούμενο post ότι το μεταπτυχιακό του Πανεπιστημίου Λευκωσίας (ειδική αγωγή) είχε θέμα αναγνώρισης με τον Δοαταπ. Μπορεί κάποια στιγμή να είχε παγώσει η διαδικασία, αλλά αυτοί που τελειώσαμε το Μάιο του 2015 πήραμε κανονικά την αναγνώριση από τον Δοατάπ και μόλις μέσα σε 2 μήνες.
Γενικότερα έχει δημιουργηθεί θέμα με ένα ΦΕΚ για την συνάφεια (2 χρόνια και υποχρεωτική πρακτική) το οποίο όμως ανακλήθηκε.
Καλή επιλογή για όποιο μεταπτυχιακό επιλέξετε.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182632
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 653
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)