0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σε αυτή τη δύσκολη φάση που περνούν οι εκπαιδευτικοί, πιο αναγκαίο είναι να διδαχθούν οι μαθητές καθηγηταγωγικά, παρά οι εκπαιδευτικοί παιδαγωγικά!
Καλησπερα!Και εγω εχω αγχωθει πολυ!Φιλη μου απο Φλωρινα εχει πιασει ηδη δουλεια σε ολοημερο,και απο Κεντρικη Μακεδονια εχουν καλεσει απο νομους Σερρων και Πελλας.Εσυ σε ποια περιφερεια εκανες χαρτια;θα μας σκασουν μεχρι να μας παρουν
Παράθεση από: X.K. στις Σεπτεμβρίου 21, 2008, 12:39:26 pmΚαλησπερα!Και εγω εχω αγχωθει πολυ!Φιλη μου απο Φλωρινα εχει πιασει ηδη δουλεια σε ολοημερο,και απο Κεντρικη Μακεδονια εχουν καλεσει απο νομους Σερρων και Πελλας.Εσυ σε ποια περιφερεια εκανες χαρτια;θα μας σκασουν μεχρι να μας παρουν X.K. εννοείς ότι οι Σέρρες και Πέλλα έχουν καλύψει τα κενά τους ή ότι ξεκίνησαν να καλούν; Εσένα σε κάλεσαν; Πού βρίσκεσαι περίπου στον πίνακα;Ευχαριστώ!
Αν μας πεις σε ποια περιφερεια θα κανεις τα χαρτια σου θα μπορεσουμε να σου πουμε αν ειναι πιθανο να σε ειδοποιησουν εστω και με μηδενικη προυπηρεσια.Τα χρηματα ειναι πολυ λιγα,αλλα ολοι οσοι παμε δεν παμε γι'αυτο,το κανουμε για τα μορια.Εκτος αν επιλεξεις τον αλλο δρομο και στρωθεις στο διαβασμα για τον ασεπ.Ο διορισμος μεσω ασεπ ειναι πιο δυσκολος,ενω η ωρομισθια ξερεις που θα σε βγαλει,αν αντεξεις!