0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: catwoman2 στις Ιουλίου 08, 2008, 01:59:36 pmρε παιδια οταν εισαι σε ΣΔε δεν εχεις δικαιωμα να δουλεψεις πουθενα αλλου? δεν μπορεις να δουλεψεις σε αλλο σχολειο αν ερθει η σειρα σου στον πινακα? Φυσικά και μπορείς, μάλιστα παίρνεις ώρες μέχρι να συμπληρώσεις το όριο των ωρών ανά Δ/νση.
ρε παιδια οταν εισαι σε ΣΔε δεν εχεις δικαιωμα να δουλεψεις πουθενα αλλου? δεν μπορεις να δουλεψεις σε αλλο σχολειο αν ερθει η σειρα σου στον πινακα?
Από πού το συμπεραίνεις αυτό; Ti συναίβει; Φέτος ειδικά που οι ωρομίσθιοι πήραν μόνο 6 ώρες ο καθένας, μπορούσες να δουλέψεις και αλλού. Εδώ δούλευαν και τις προηγούμενες χρονιές που έπαιρναν πάνω από 20 ώρες...
Παράθεση από: leti77 στις Ιουλίου 06, 2008, 11:46:35 pmΝα μαι κι εγω....Οπως περισυ ετσι και φετος,ευτυχως ,ειχα και ολοημερο και δευτεροβαθμια.Περισυ σε Γυμνασιο και φετος σε Εσπερινο ΕΠΑΛ....Οποτε απο αποψη μοριων μια χαρα!!!! Σε ποια περιοχη εισαι ? Μια φιλη μου παντως που πηρε ολοημερο Αττικη 12ωρο και β/θμια 7ωρο υπολογιζει γυρω στα 5,5 μορια.
Να μαι κι εγω....Οπως περισυ ετσι και φετος,ευτυχως ,ειχα και ολοημερο και δευτεροβαθμια.Περισυ σε Γυμνασιο και φετος σε Εσπερινο ΕΠΑΛ....Οποτε απο αποψη μοριων μια χαρα!!!!
Παράθεση από: marias στις Ιουλίου 08, 2008, 08:18:24 pmΑπό πού το συμπεραίνεις αυτό; Ti συναίβει; Φέτος ειδικά που οι ωρομίσθιοι πήραν μόνο 6 ώρες ο καθένας, μπορούσες να δουλέψεις και αλλού. Εδώ δούλευαν και τις προηγούμενες χρονιές που έπαιρναν πάνω από 20 ώρες... το συμπαιρανα απο το ότι η δευτεροβαθμια , μας ειπε ο διευθυντης μας , τον επαιρνε τηλεφωνο για να ρωτησει καθε λιγο κα ι λιγακι, πόσες ωρες ειχαν οι 5 ωρομισθιιοι που δουλεψαμε στο ΣΔΕ γαι να μην παρουμε αλλες ωρες. Ετσι μας ειπε. Εγω ειχα 8 ωρες στο ΣΔΕ λόγω ελλειψης μονιμου . Θα μπορουσα αραγε να παρω αλλες 3 για να συμπληρωσω αλλου ? δεν ειναι δυσκολο αν δωσουν μονο 3 ωρες ?
Λιγο περιεργα μου ακουγονται ολα αυτα....Λογικα μπορεις να εχεις μεχρι 21 ωρες και στις δυο βαθμιδες και μονο στη δευτεροβαθμια μεχρι 12...Σωστα?Ο διευθυντης και η Δευτεροβαθμια σου τι ζορι τραβανε ακριβως,δεν εχωκαταλαβει....
Παράθεση από: pe06 στις Ιουλίου 06, 2008, 10:54:07 pmΠαράθεση από: annpan στις Ιουλίου 06, 2008, 10:25:39 pmΔε λες οχι σε κατι τετοια. Αρα ειχες συνολο 22 ωρες μαζι με ολοημερο. Τελεια σου εκατσε. Ησουν ψηλα στους πινακες της Αττικης για ωρομισθια? Γενικα πηραν αρκετους φετους η
Παράθεση από: annpan στις Ιουλίου 06, 2008, 10:25:39 pmΔε λες οχι σε κατι τετοια. Αρα ειχες συνολο 22 ωρες μαζι με ολοημερο. Τελεια σου εκατσε. Ησουν ψηλα στους πινακες της Αττικης για ωρομισθια? Γενικα πηραν αρκετους φετους η
Δε λες οχι σε κατι τετοια. Αρα ειχες συνολο 22 ωρες μαζι με ολοημερο. Τελεια σου εκατσε. Ησουν ψηλα στους πινακες της Αττικης για ωρομισθια? Γενικα πηραν αρκετους φετους η
Μπορεις annpan να μας δώσεις μια περίληψη για όλη την Αττική πόσοι πηραν πρωινο σε ΔευτεροβάθμιαΕπίσης οποίος ξέρει από φίλους και γνωστούς τι παίζει σε ΑΘήνα και Θεσσαλονική σε πρωινο Δευτεροβάθμιας (μέχρι που έφτασαν...)η Θεσσαλία !
Tελικά έχουν βγεί τα ονόματα αυτών που θα πάνε αναπληρωτές και ωρομίσθιοι για το 2008-9? Έψαχνα και πάλι δεν έχω βρεί τίποτα...