0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συνεπώς, η αιτία της καθυστέρησης είναι η απρονοησία και βλακεία των διοικούντων (πολιτικών και συστήματος υπουργείου), σε συνδυασμό με τις σκοπιμότητες της κάθε πλευράς, όπως είχα γράψει προ ημερών.
http://www.esos.gr/arthra/39545/simera-i-apofasi-toy-ste-gia-tin-exairesi-ypiresiakon-metavolon-kai-diorismon-stinΕδώ αναφέρει οτί η αντίστοιχη άδεια απο το ΣτΕ το 2012 είχε δοθεί την ίδια μέρα που έλαβαν το αίτημα εξαίρεσης. Ελπίζω το ίδιο να γίνει και τώρα γιατί μας κούρασαν πραγματικά. Είναι άθλιοι.
Τα λειτουργικά κενά ζητήθηκε από τις ΔΔΕ να σταλούν ως 25/8. Άρα, δεν στέκει αυτό που ισχυρίζεσαι ότι τα λειτουργικά κενά δεν έχουν οριστεί.
Το αίτημα του Υπουργείου έχει ημερομηνία 21/5 και η απόφαση του Στε 28/5.[/quotΈχεις δίκιο τώρα το διάβασα κι εγώ. Μέχρι και το esos τρολλάρει θα μας αποτρελάνουν δεν γίνεται. Θα στείλω χαρτί από ψυχίατρο για αναρρωτική άδεια στο τέλος μου φαίνεται! Τα νεύρα μου κρόσσια.
Υπογράφηκε
Και πως θα σταλούν ως 25/8 τα λειτουργικά κενά, την στιγμή που δεν έχει τελειώσει ακόμα η εξεταστική και οι εγγραφές, την στιγμή που τα παιδιά ακόμα δεν έχουν αποφασίσει τελειωτικά τι ειδικότητα θα ακολουθήσουν στο λύκειο, την στιγμή που δεν έχει συνεδριάσει ο σύλλογος για να οριστούν τα τμήματα και οι ειδικότητες, αλλά ούτε και αν τα τμήματα αυτά σπάνε ή όχι στα εργαστήρια, κλπ κλπ;Είναι προφανές ότι είναι κατ΄εκτίμηση λειτουργικά κενά, και όχι πραγματικά. Οι αιρετοί ζητάνε από τις ΔΔΕ να στείλουν ανακριβή λειτουργικά κενά, για να ξεκινήσουν το παιχνιδάκι τους με τις εξυπηρετήσεις, βασισμένοι σε αυτήν την ασάφεια.Ή τουλάχιστον αυτό κάνανε τα προηγούμενα χρόνια.
Από πού η πληροφόρηση;
Κοίτα, βρε Thirte, γιατί μας έχεις πρήξει. Αν τα πράγματα γίνονταν όπως τα λες εσύ τα σχολεία δε θα λειτουργούσαν ούτε τον Οκτώβρη. Επειδή στο ΚΥΣΔΕ και στα ΠΥΣΔΕ υποτίθεται ότι έχουν εμπειρία, με βάση τις προηγούμενες χρονιές κάνουν το κουμάντο τους και ζητούν αποσπασμένους ή αναπληρωτές στην πρώτη φάση, τουλάχιστον. Σταμάτα πια την εμμονή σου. Νομίζω ότι δεν είσαι εκπαιδευτικός ή έχεις υπηρετήσει σε ΠΥΣΔΕ με λίγο κόσμο. Πάντα, για να γίνει νορμάλ η έναρξη της σχολικής χρονιάς γίνεται μια εκτίμηση του ΠΥΣΔΕ και δηλώνονται κενά κτλ.