0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
1. Το σύστημα λέγεται My-school2. Οι αιρετοί είναι μειοψηφία στο ΚΥΣΔΕ3. Φυσικά και χρειάζεται έλεγχος από τους αιρετούς, έτσι ώστε να μη γίνονται αυθαιρεσίες
Υπεγράφη πριν από λίγο από την Υπουργό Παιδείας η εγκύκλιος που δίνει τη δυνατότητα στους εκπαιδευτικούς - λόγω της μη έγκαιρης ολοκλήρωσης των αποσπάσεων- να κάνουν πράξη ανάληψης αύριο 1η Σεπτέμβρη στην οργανική τους και σε περίπτωση κωλύματος στην πλησιέστερη ΔΔΕ του τόπου διαμονής τους. Νεκτάριος ΚορδήςΑιρετό Μέλος του ΚΥΣΔΕ
Έγγραφο Υπουργείου Παιδείας 31-08-2015
Θα συμφωνήσω ότι δεν είναι όλα τα ΠΥΣΔΕ αμαρτωλά. Και θα μου επιτρέψεις να πω ότι σε ότι με αφορά δεν περιορίζομαι στον πόλεμο των πληκτρολογίων αλλά δίνω μάχη μέσω ενστάσεων όταν αδικείται ο συνάδελφος και όχι προσωπικά και μόνο εγώ.Από εκεί και πέρα, ήταν "μιλημένες" οι αποσπάσεις, ήξεραν ότι ΘΑ προκύψουν 2 σίγουρα κενά στην εν λόγω μονάδα και άκουσον - άκουσον, είχαν ζητήσει αναπληρωτή προτού καν γίνουν οι αποσπάσεις. Σημαντικό: Τοποθέτησαν και αναπληρωτή που ήθελε διακαώς να έρθει στη συγκεκριμένη μονάδα, είχε υπηρετήσει και άλλη χρονιά και παρακαλούσε από εδώ και από εκεί να υπάρξει συγχρονισμός πιστώσεων και φάσης αναπληρωτών. Για την ιστορία, όταν κάνεις ένσταση σου απαντούν είτε ότι έγινε εκπρόθεσμη (της έχουν δώσει ετεροχρονισμένο αριθμό πρωτοκόλλου), είτε ότι δεν έχεις έννομο συμφέρον να διαμαρτύρεσαι. Όταν έθεσα το θέμα σε Περιφερειακό Δ/ντη Εκπ/σης έλαβα την απάντηση ότι τα ΠΥΣΔΕ λειτουργούν ανεξάρτητα και δεν υπόκεινται σε κανέναν έλεγχο οι αποφάσεις τους. Ο κύκλος φαύλος... Η αλήθεια βρίσκεται κάπου στη μέση, οι καιροί είναι πονηροί, καλή επιτυχία σε όλους, χαίρομαι που προσπαθείς να είσαι αντικειμενικός, σκαλώνεις και προβληματίζεσαι. Όσο για αρχι-troll.. άλλοι έχουμε το όνομα - άλλοι τη χάρη. Με σεβασμό στο φόρουμ και πάσα διάθεση ανταλλαγής απόψεων μια που οι νέοι είναι ωραίοι και έχουν ακόμη ιδανικά, αλλά οι παλαιοί είμαστε αλλιώς, καμμένοι αλλά όχι τόσο τελειωμένοι ώστε να πάψουμε να αγωνιζόμαστε να καθαρίζει το τοπίο.
Αρκετά με το παραμύθι! Φυσικά και δεν χρειάζεται έλεγχος από κάποιους εκλεκτούς-αιρετούς οι οποίοι μόνο αυτοί ελέγχουν και κανείς άλλος.Θεσμική κατοχύρωση για απόλυτη διαφάνεια στα δεδομένα των λειτουργικών κενών και των αποσπάσεων, αυτό χρειάζεται.
ωραιο το νεο rollo και πολυυυυυυ αργησαν να το πραξουν. ομως τι γινεται απο την Τεταρτη και μετα.....;troll πολυ καλα τα λες και εννοειται οτι και εγω ειμαι υπερ των εγγραφων ενστασεων. το παραδειγμα που ανεφερες ειναι σιγουρα κατακριτεο και κατι μου λεει οτι ηταν και ο Περιφερειακος στο κολπο...