0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αν ήταν έτσι φίλε μου, όλοι όσοι δεν πήραν μετάθεση και πολλοί ακόμη θα έκαναν αίτηση για απόσπαση. Δε θα είχαν τίποτα να χάσουν. Θα ήταν στο σπίτι τους με μόρια απομακρυσμένων ή παραμεθόριων περιοχών. Καλό, αλλά εντελώς αδύνατο ! Αυτοί μάλιστα που έχουν ήδη αρκετά μόρια και βρίσκονται μακριά από τα μεγάλα αστικά κέντρα, όπως η Αθήνα ή η Θεσσαλονίκη, το σκέφτονται να κάνουν αίτηση για απόσπαση, ακριβώς γιατί η διαφορά των μορίων είναι πολύ μεγάλη. Με την απόσπαση "χάνονται" μόρια που την επόμενη χρονιά ίσως είναι εντελώς απαραίτητα για μετάθεση.
Σε περίπτωση που κάποιος εκπαιδευτικός αποφασίσει να ζητήσει απόσπαση και εξακολουθεί να δικαιούται άδεια ανατροφής , μπορεί να αιτηθεί την 9μηνη στο ΠΥΣΔΕ απόσπασης;
θα αποσπαται καποιος ββαθμια κ θα διατιθεται αβαθμια! ειναι πολλα τα κενα στην αβαθμια! θα γινουν πολυ περισσοτερες αποσπασεις στην ββαθμια. προσωπικη εκτιμηση.
Παιδιά που το γράφει αυτό στην. Εγκύκλιο των αποσπάσεων αυτό δε το βλέπω.
Ok Ευχαριστώ.αν πάρω απόσπαση στο πυσδε τάδε και δεν έχει ώρες θα με στείλουν αναγκαστικά αβθμια;εγώ δε θέλω αθμια.τι γίνεται τότε;