0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μερικές ερωτήσεις, συγγνώμη που είναι χαζές, έχω μικρό κ μου είναι δυσκολο να συγκεντρωθώ1) το έντυπο είναι ενιαίο κ για απόσπαση σε πυσπε/δε κ σε φορείς;
Καλημέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω , αν στην αίτηση απόσπασης μου τα 2 ΠΥΣΔΕ στα οποία επιθυμώ να αποσπαστώ είναι άσχετα μεταξύ τους π.χ. του τύπου ευβοια-κυκλάδες (για τους δικούς μου προσωπικούς λόγους στο καθένα απο αυτά), θα χάσει απο την αξία της, στην εξέταση της απο το ΚΥΣΔΕ;Με άλλα λόγια οι 5 επιλογές που μπορώ να κάνω έχουν το νόημα να είναι γειτονικές όπως Α-
Αφορά και τις αποσπάσεις στο οικείο ΠΥΣΔΕ/ΠΥΣΠΕ ;Δηλαδή ένας που θέλει απόσπαση από το ΠΥΣΠΕ Μαγνησίας στο ΠΥΣΔΕ Μαγνησίας, θα κάνει αίτηση;Παράθεση από: fotispezos στις Ιουνίου 30, 2015, 06:54:19 pmΑυτό ισχυριζόταν η ένωση καθηγητών γερμανικών παραπάνω, αλλά η επίσημη εγκύκλιος δε βλέπω να το προβλέπει, εκτός αν κάτι δεν καταλαβαίνω!
Αυτό ισχυριζόταν η ένωση καθηγητών γερμανικών παραπάνω, αλλά η επίσημη εγκύκλιος δε βλέπω να το προβλέπει, εκτός αν κάτι δεν καταλαβαίνω!
SOS Θα ήθελα να σας παρακαλέσω να μου απαντήσει κάποιος αν αυριο μπορω να παω να ακυρωσω την αιτηση μου η να την αντικαταστησω με νεα;
Μην αγχώνεσαι!Συμπλήρωσε την αίτηση έτσι όπως ΘΑ ΗΘΕΛΕΣ να είναι και πήγαινε στη διεύθυνση να την καταθέσεις. Αν ούτε εκεί σε διαφωτίσουν, πάρε αριθμό πρωτοκόλλου και κατάθεσέ την όπως είναι. Καλή τύχη σε όλους!