0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δεν εισαι βαλίτσα, για αυτο ακριβως σου λεω οτι μαλλον θα τις επισπεύσουν, οσο γινεται τουλαχιστον, εδω που φτάσαμε! Τους ενδιαφερει... Ειναι μερικες χιλιάδες ψήφοι, οπως και να το δεις...και μαλιστα περισσοτεροι απο οσους πηραν απόσπαση σε φορείς κλπ.
Μήπως κινδυνολογεί και τα παρουσιάζει άσχημα, για να εμφανιστεί αύριο ως σωτήρας μας;...Αυτοί δεν έλεγαν σε ενημερωτικό της προηγούμενης εβδομάδας ότι εξαιρούμαστε από την απαγόρευση;
Αν νοιάζονταν, θα τις είχαν βγάλει. Κάτι μου λέει ότι δε νοιάζονται. Μου το έχουν αποδείξει άλλωστε (όχι μόνο αυτοί που δήλωναν ντεμέκ αριστεροί, αλλά όλες τους οι κυβερνήσεις). Γι αυτό μην ελπίζεις! Σου το ξαναλέω: η κυβέρνηση και άλλοι μαζί με αυτούς δούλεψαν υπερωρίες όταν τους το ζήτησε η Τρόικα και το ΣΤΕ συνεδριάζει άμεσα όταν το ζητούν οι εργοδότες για να χτυπήσουν απεργίες. Θα πάμε στις οργανικές θα πούμε κι ένα τραγούδι και όταν και αν την πάρουμε την απόσπαση, αν αποδεσμευτούμε σφύρα μου.
Από το blog του Κορδή :"Σε κάθε αντίθετη περίπτωση θα πρέπει να βρεθεί μια λύση που να δίνει στους εκπαιδευτικούς που έχουν υποβάλλει αίτηση απόσπασης ένα περιθώριο λίγων ημερών για να παρουσιαστούν στις θέσεις τους!"συμπεραίνω ότι, επειδή δε θα τα ανακοινώσουν έγκαιρα (δε μπορούν, βρε αδερφέ, ωχ πια!)προσανατολίζονται σε μία "διευκόλυνση" για αυτούς που έχουν υποβάλλει αίτηση απόσπασης, του τύπου να παρουσιαστούν στην κοντινότερη Δευτεροβάθμια και όχι στην οργανική (όπως πχ στις 30 Ιουνίου 2013)