0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Λογική απορία... Δε λεω. Κι όμως, ενώ ειναι γνωστό οτι προηγούνται οι τοποθετησεις αυτών που ειναι στη διαθεση, έπονται οι αποσπασμένοι εντός Πυσδε και ο,τι περισσέψει παει για τις αποσπασεις απο Πυσδε σε Πυσδε, πείτε μου γιατι στη ΔΔΕ που ανήκω, οταν τους ρωτώ ποτε θα βγουν οι εσωτερικές αποσπασεις, μου απαντούν οτι περιμένουν πρώτα να βγουν οι αποσπασεις απο Πυσδε σε Πυσδε...
Στην πράξη όμως, αυτό το 60-70% ήταν ψεύτικη εκτίμηση αιρετών, που κατέληγε στο να αδειάζουν τα περιφερειακά ΠΥΣΔΕ από εκπαιδευτικούς. Μάλλον το υπουργείο θέλει να μετρήσει τα πράγματα σωστά αυτή την φορά, και να μην αδειάσει κάποια ΠΥΣΔΕ από εκπαιδευτικούς επειδή αυτό το επιθυμούν κάποια βύσματα.
Αν ακούγανε μάλιστα τα ΠΥΣΠΕ/ΠΥΣΔΕ και δεν κάνανε τα ρουσφέτια τους στο υπουργείο δεν θα υπήρχαν καθόλου διαφορές. Τα τελευταία χρόνια χάσανε τα αυγά και τα καλάθια και ιδιαίτερα φέτος που το μπάχαλο δεν έχει προηγούμενο.
πείτε μου γιατι στη ΔΔΕ που ανήκω, οταν τους ρωτώ ποτε θα βγουν οι εσωτερικές αποσπασεις, μου απαντούν οτι περιμένουν πρώτα να βγουν οι αποσπασεις απο Πυσδε σε Πυσδε.
Commando, όσοι είναι στη διάθεση τοποθετούνται πριν τους αποσπασμένους.
Καλά για ρώτα Κυκλάδες και Εύβοια και τα ξαναλέμε.
Όσοι ειναι στη διαθεση προηγούνται! Τωρα το τι κανει το κάθε Πυσδε ειναι αλλο θεμα... που σχετίζεται με το γενικότερο μπάχαλο. Οι αποσπασεις απο Πυσδρ σε Πυσδε δεν μπορούν να χαρακτηρισθούν βυσματικες αφού έχουν μόρια. Ο χαρακτηρισμός παει γάντι στις αποσπασεις στους φορείς που για αλλη μια φορα το... ακριβοδικαιο υπουργείο έσπευσε να ανακοινώσει νωρίτερα!
Ακριβώς αυτό. Έχουν συμβεί όργια με τους αποσπασμένους από ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΔΕ . Πρώτη φορά συμβαίνει το σωστό, και κάποιοι από αυτούς που οργίαζαν τόσα χρόνια, τώρα φωνάζουν.
Καταλαβαίνω την πρεμούρα σου να μη θίξει κάποιος το δίδυμο της συμφοράς, αλλά ποιο σωστό;1. Χιλιάδες μόνιμοι στη διάθεση των ΠΥΣΔΕ/ΠΥΣΠΕ δεν έχουν τοποθετηθεί ακόμα. Πρωτοφανές για το υπουργείο. 11 χρόνια υπηρετώ ως μόνιμος και είναι η πρώτη φορά που δεν έχω κάνει αίτηση τοποθέτησης και μένουν μόνο 2 εργάσιμες μέχρι το άνοιγμα των σχολείων.2. Οι διευθύνσεις γνωρίζουν από τώρα χιλιάδες λειτουργικά κενά και δεν έχει βγει η πρώτη φάση αποσπάσεων, ενώ ταυτόχρονα και οι αναπληρωτές που θα τα καλύψουν από βδομάδα ΘΑ ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΝ αιτήσεις. Μιλάμε για το απόλυτο χάος. Οι άνθρωποι παραγώγισαν τη συνάρτηση του χάους γα να βρούνε το μέγιστο σημείο της καμπύλης και το άφησαν εκεί.
Χαχαχαχαχα