0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τufaεαν το υπουργειο τα εχει βγαλει πιστευω οτι ειναι ενταξει. δυστυχως μεσολαβει σ/κ και δεν διευκολυνει την κατασταση (σε ολους). αν μπορεις ξαναεπικοινωνησε δευτερα πρωι με την ΔΙΔΕ σου
Να ρωτήσω και εγώ κάτι; Αν τοποθετήσει το ΠΥΣΔΕ κάποιον που αυτός θα πάρει απόσπαση, μετά δε θα γίνει μπάχαλο; Σοβαρολογούμε; Η πρώτη φάση των αποσπάσεων που είναι και η πιο πολυπληθής δε μπορεί να γίνεται Σεπτέμβρη μήνα. Επίσης, οι αποσπασμένοι σε σχολεία κενά άλλων σχολείων καλύπτουν. Το ότι υπάρχουν κενά στα σχολεία δεν οφείλονται στις αποσπάσεις σε άλλο ΠΥΣΔΕ, αλλά στο γεγονός ότι έχουν να γίνουν διορισμοί εδώ και 6 χρόνια. Τέλος, δε θεωρώ λαμογιά ότι θέλω να είμαι κοντά στην οικογένειά μου και στο παιδί μου, γιατί δεν μπορώ με άλλο τρόπο, γιατί εδώ και 7 χρόνια δεν έχω πάρει μετάθεση. Επίσης, έχουμε υπηρετήσει αρκετά χρόνια στην επαρχία. Κι αν θέλουν να μπορώ να μένω στην επαρχία, θα έπρεπε να μη μου είχαν κόψει το μισθό στη μέση (ιδιαίτερα σε εμάς τους νεοδιόριστους που ξέρανε ότι βρισκόμαστε στην επαρχία και πληρώνουμε ενοίκια κτλ.). Τέλος, τα ΠΥΣΔΕ τελευταίους τοποθετούν εμάς τους αποσπασμένους. Τώρα, αν γίνονται παρασπονδίες, φταίτε και εσείς που τα ανέχεστε και όχι οι συνάδελφοι που με μόρια ζητούν να πάνε να καλύψουν ανάγκες σχολείων πιο κοντά στον τόπο που είναι η οικογένειά τους.
oi αιρετοι της βθμιας αποδείχτηκε οτι μας εχουν γραψει στα παλιά τους παπουτσια.ο μονος που νοιαζεται ειναι ο Μπράτης. τελος
Ερώτηση για όσους γκρινιάζουν που δεν έχουν βγει ακόμα οι αποσπάσεις από ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΔΕ.Πως περιμένετε να βγουν οι αποσπάσεις για να πάτε σε σχολεία ενός άλλου ΠΥΣΔΕ/ΠΥΣΠΕ, την στιγμή που δεν έχουν γίνει ακόμα τοποθετήσεις και δεν έχουν καλυφθεί ακόμα τα λειτουργικά κενά ούτε στο ΠΥΣΔΕ/ΠΥΣΠΕ που ανήκετε, ούτε σε αυτό που θέλετε να πάτε;;;Είναι νόμιμο αυτό που ζητάτε;Και ας προσπεράσουμε το νόμιμο ή το μή νόμιμο.......είναι λογικό αυτό που ζητάτε;Πριν καν προσδιοριστούν και καλυφθούν τα λειτουργικά κενά τόσο στο δικό σας ΠΥΣΔΕ/ΠΥΣΠΕ, όσο και στο ΠΥΣΔΕ/ΠΥΣΠΕ στο οποίο θέλετε να πάρετε την απόσπαση, θεωρείτε λογικό να απαιτείτε να αποσπαστείτε εκεί που επιθυμείτε;Τόσα χρόνια διάφοροι πίεζαν, και εβγαίναν οι αποσπάσεις πριν να καλυφθούν τα λειτουργικά κενά. Φέτος πρώτη φορά συμβαίνει το αντίθετο, πρώτη φορά εφαρμόζεται ο νόμος αλλά και η λογική. Και αυτό μάλλον έχει ενοχλήσει κάποιους που είχαν συνηθίσει τόσα χρόνια στην παρανομία και στον παραλογισμό των φαύλων υπουργών της πασοκο-νδ.
Μάλλον το υπουργείο θέλει να μετρήσει τα πράγματα σωστά αυτή την φορά, και να μην αδειάσει κάποια ΠΥΣΔΕ από εκπαιδευτικούς επειδή αυτό το επιθυμούν κάποια βύσματα.
εχει ο κοσμος την αγωνια του και εχεις τον φανατισμενο στρατευμενο που δεν αντιλαμβάνεται ότι τα ΠΥΣΔΕ αδειασαν από τις αποσπασεις σε φορεις που πρωτες πρωτες βγαινουν κάθε φορα και που αν θες καποιες αποσπασεις να χαρακτηρίσεις βυσματικες, λες αυτές που δεν εχουν μοριοδοτηση όχι τις από ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΔΕ.
το κακο είναι οτι ατομα που δεν γνωριζουν τις διαδικασιες εχουν αποψη .περσυ ηταν καποιος ο οποιος επεμενε οτι επρεπε να περιμενουμε να ανοιξουν θεσεις στον τοπο μας και μετα να κανουμε αιτηση διορισμου. ΑΣΧΕΤΟΣτα κενα υπολογιζονται στα σχολεια απο τον Ιουνιο. Στελνονται στις διευθυνσεις. Τοτε καποιοι χανουν τις οργανικες τους θεσεις, και καποιοι αλλοι παιρνουν οργανικες.τα κενα τα γνωριζουν λοιπον. οι αποσπασεις προς φορεις ειναι ολες μαυρες. κανεις δεν γνωριζει τι μορια (αστειο) εχει ο καθενας. για αυτο κ η απελθουσα αρχη φροντισε να αποσπαστουν αυτοι πρωτοι. Ειδαλλιώς στα αρχεια του κρατους (Αλλο αστειο) δεν εχουν λογο να εχουν εκπαιδευτικους (..)οι αποσπασεις σε σχολεια γινονται ΜΟΝΟ με μορια. τοποθετουνται αυτοι που ειναι σε διαθεση και στη συνεχεια τοποθετουν και τους αποσπασμενους. (εγω ετσι το ειδα να παιζει εδω το παιχνιδι).τα σχολεια εχουν κενά - ειναι πολλοι που προτιμουν την ησυχια του γραφειου απο τον αγωνα της ταξης. αυτα .βαριεμαι τα πολλα λογια, και πολλά έγραψα.καλημερα σας
ελπιζω να βγει εστω μια ανακοινωση για παραταση 1-2 ημερων για την παρουσιαση μας. θελω 15 ωρες να φτασω στο σχολειο μου, που υπηρετησα επι 4 χρονια ανελιπως, και αλλες 15 να γυρισω + 300€ μετακινησης. αυτο ισχυει για ολους μας πανω κατω.