0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Κι αν κάποιος νομίζει οτι η ΔΔΕ του κρύβει κενά για τα.... βυσματα, ας τηλεφωνήσει στα σχολεια που τον ενδιαφέρουν να μάθει τα λειτουργικά απο πρωτο χερι. Κι αν προηγείται, θα τα διεκδικήσει και θα τα πάρει.
παω να ετοιμασω βαλιτσα
Εγώ είπα ότι εφόσον όλο το καλοκαίρι έπαιρναν επίδομα (και πολύ καλώς το έπαιρναν), δεν είναι σωστό να λένε μετά ότι δεν θέλουν να πάνε στην θέση τους για 10 μερούλες, μέχρι να ξεκαθαρίσει η κατάσταση και να υπολογιστούν τα κενά με τον σωστό τρόπο. Αυτό λέω.
Οτι δηλαδή δεν του φτάνει του αποσπασμένου η απόσπαση, θελει και να επιλέξει και σχολείο. Και για αυτο Πυσδε και διευθυντές συνωμοτουν. Αμ αν ειχε τόσο χοντρό βυσμα, τωρα θα ηταν σε γραφείο κι οχι να περιμένει...
Για τις 10 μερουλες... Θα σου πω οτι μόνο για διαμονή θα μου στοιχίζουν 500 ευρω! Αν νομίζεις οτι τόσο ειναι το επίδομα παραμεθοριου, αυταπατασαι. Τέλος πάντων, αποσυρομαι, γιατι, όπως κι ο συνάδελφος, εχω βαλίτσες και κούτες να φτιάξω....
αρα το προβλημα σου ειναι οτι σου κρυβουν τα κενα και οχι η διαδικασια-χρονοδιαγραμμα των αποσπασεων.
το θεμα δεν ειναι οτι οι αποσπασεις της Δ.Ε. καθυστερησαν επειδη ο υπουργος σκεφτηκε ξαφνικα τον Ν. 3848/2010 γιατι απο την αλλη οι αποσπασεις της Π.Ε. βγηκαν προχθες!!! εκει λες δεν υπαρχουν αποσπασμενοι που αφηνουν λετουργικο κενο;
Όσο πιο κοντα. Ακομα κι αν ειναι 100 Χμ. Οποίος μιλά εκ του ασφαλούς, δεν ξερει τι παει να πει να εισαι σε νησιωτική περιοχή τοποθετημένος και να περιμένεις τελευταια στιγμή τις αποσπασεις. Δεν ξέρεις τι ειναι να εισαι ανάμεσα σε κούτες και βαλίτσες, με τα εισιτηρια στο χερι να πληρώνεις ξενοδοχεία μέχρι να θυμηθούν αυτοί να συνεδριάσουν. Οχι και να τους υποστηρίζουμε και να λεμε οτι το κάνουν για λόγους διαφάνειας. Ελεος καπου...
Ακριβώς. Η διαδικασία έτσι όπως ισχύει, και παράνομη είναι σύμφωνα με τον νόμο διαμαντοπούλου, αλλά και αφήνει παραθυράκι σε κάποιους πονηρούς να κρύβουν κενά και να αρπάζουν σχολεία.Εκεί πρέπει να γίνει έλεγχο. Να δούμε αν τα συγκεκριμένα πρόσωπα (που δεν είναι και πάρα πολλά), αν όντως περίσσευαν στο σχολείο τους και αν όντως δικαιούνται να μετακινηθούν μετά από την απόφαση απόσπασής τους.