0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μα, αν είναι να δοθεί τη Δευτέρα η εξαίρεση και να συνεδριάσει και το ΚΥΣΔΕ, γιατί ακριβώς αναφέρει την ανάληψη μέσω φαξ; Θεωρεί ότι ακόμη και αν τα βγάλουν τα ονόματα ενδεχομένως δεν θα τα υπογράψει η Υπουργός;
Ας μην ξεχνάμε πως κάποιοι ίσως χρειάζεται να αναλάβουν κάπου μακρυά αν δεν αποσπαστούν και δεν προλαβαίνουν να μετακινηθούν μόλις βγουν οι αποσπάσεις! Εξού και η ανάληψη με fax
Σωστά! Απλώς το έχω πολύ σίγουρο για απόσπαση και δεν τη σκέφτηκα αυτή την πιθανότητα!!! Θετική σκέψη λέμε!
οι συζυγοι ενστολων ουδεποτε μουχει τυχει να δυσκολευτουν στην αποσπαση.θεωρητικά αυτό το προβλημα υπαρχει για ολους.συναδελφος πηρε με αυτο τον τροπο αποσπαση σε περιοχη που ξεχειλιζε απο την ειδικοτητα της και την απασχολουσαν με διοικητικό έργο στη διευθυνση.....οπου εκανε μπουρμπουληθρες οι διορισμοι (μεταξυ μας) εχουν γινει με περιεργο τροπο, και κατα καποιο τροπο περισσευουμε αρκετες ειδικοτητες ενω αλλες ειναι σε ελλειψη. απο πληροφορικαριους ομως και αγγλικης και γαλλικης ....τιγκα (μεταξυ μας). στο νησι που ημουν την ιδια χρονια διορισαν 35 γαλλικης! περιεργως πως εξαφανιστηκαν σε γραφεια μεταταχτηκαν....καλυτερα περασν απο εμε....
Αυτό κι εγώ δεν το καταλαβαίνω. Εκτός αν δεν είναι βέβαιο ότι θα βγει η έγκριση τη Δευτέρα. Σήμερα μίλησα και με αιρετό από το δικό μου ΠΥΣΔΕ που μου είπε ότι την έγκριση την περιμένουν Κυριακή ή πιθανότερα Δευτέρα.
Η συγκεκριμενη που δεν απελευθερωθηκε ηταν γαλλικων σε νομο που δεν ειχε πλεονασμα και πηρε αποσπαση με τον 2ο κυκλο και δεν μπορεσε να φυγει. Τον Μαιο που την αφησαν να φυγει, ηρθε σε εμας στο γραφειο