0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εν απουσία του διδύμου φωτιά που, αν και με τελείως διαφορετικό προφίλ, δυσκολεύομαι να βρω τον πιο αποτυχημένο, ίσως αν παρθεί η άδεια, τρέξουν άμεσα και οι αποσπάσεις και τις γνωρίζουμε Δευτέρα βράδυ.Αλλά για να είμαι δίκαιος, μπορεί οι μεν να έλαμψαν δια της απραξίας τους, δεν πρέπει όμως ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ να ξεχνάμε το αντιπαθέστερο ντουέτο που βιώσαμε στο υπουργείο παιδείας. Την ορυχειοθυγατέρα και τον καθηγητή με το λαχαναγορίτη.Να είμαστε δίκαιοι και να μην ξεχνάμε
Ο Κορδής λέει ότι πρέπει να εξασφαλιστεί ΑΔΕΙΑ ΕΞΑΙΡΕΣΗΣ. Και μετά να δοθεί από το υπουργείο η δυνατότητα για πράξη ανάληψης υπηρεσίας με FAX.Τι είναι η άδεια εξαίρεσης; Πως και από ποιόν τη ζητάμε;Φαντάζομαι πρέπει να την δίνει ο διευθυντής του σχολείου, ότι και καλά δεν χρειάζεσαι κάτι σημαντικό στο σχολείο και μπορείς να εξαιρεθείς. Αφού σε αποδεσμεύσει ο διευθυντής, μετά πρέπει και το υπουργείο να σου δώσει την δυνατότητα για ανάληψη υπηρεσίας με φαξ. Και μετά όλα καλά. Αυτό είναι τελικά η ΑΔΕΙΑ ΕΞΑΙΡΕΣΗΣ; Καλά τα λέω;
την προηγουμενη φορά που ειχαν αργησει οι αποσπασεις, πόσο είχαν αργήσει;
Ειδικά για όσους απο εμάς ειμαστε στα νησιά, οι ελπίδες για απόσπαση δεν ειναι και πολλές κατα τη γνώμη μου, μιας και φέτος με τις μεταθέσεις τα νησιά σχεδόν αδειασαν. Σιγα μη μας δώσουν και αποσπασεις.
το 2013, ανακοινώθηκαν οι αποσπάσεις (α' φάση αποσπάσεων) την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου, 22:30 το βράδυ.Το θυμάμαι, γιατί με ένα παιδί και τόσα χρόνια στην υπηρεσία, ΔΕΝ πήρα απόσπαση.Επίσης το θυμάμαι γιατί είχε αρχίσει η χρονιά, και τα παιδάκια μας ρωτούσαν "θα σας έχουμε;" κι εμείς τους λέγαμε "δεν ξέρω ακόμα αν θα είμαι στο νησί"