0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Για σκεφτείτε αυτή τη δυνατότητα ανεστραμμένη. Να βρίσκονται οι μαθητές μακριάκαι να αξιώνουν εξ αποστάσεως εξέταση. Τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά. Ακούγεται κοινότυπο, αλλά τέτοιες ώρες χρειάζεται ψυχραιμία.
η σοβαρή απάντηση είναι ότι υπάρχουν σχολεία που δεν υπάρχει κανείς να κάνει τις εξετάσεις
Καλημέρα σε όλους. Τα ίδια Παντελάκη μου, τα ίδια Παντελή μου και φέτος. Να ταξιδέψουμε σήμερα το μεσημέρι ή όχι;;; Κι άντε και ταξιδεύουμε... κι αν αύριο βγουν και πρέπει να γυρίσουμε πίσω; Έχουμε λεφτά για πέταμα ή μήπως είναι λίγη η ταλαιπωρία;Ερώτηση 1) Δεν έχω πάρει καμία αναρρωτική μέσα στο 2015. Δικαιούμαι να πάρω αύριο, μετά από το καλοκαίρι ή μήπως συντρέχουν κωλύματα; Ερώτηση 2) Αν δώσω αύριο αίμα ως εθελοντής αιμοδότης, πρέπει να στειλω το χαρτί-βεβαίωση απο το νοσοκομειο με fax αύριο στο σχολείο και δικαιουμαι επειτα επιπροσθετα 2 ακομη ημερες αδειας; Την ακόλουθη νομοθεσια από το 2014 βρηκα στο διαδικτυο, ισχυει;3.1.8. Αιμοδοτική άδειαΟ εκπαιδευτικός δικαιούται άδεια και την ημέρα της αιμοδοσίας (74275/∆2/10-07-2007, εγκύκλιος ΥΠΕΠΘ).1. Εκπαιδευτικός, δικαιούται να απουσιάσει από το σχολείο κατά την ηµέρα αιμοδοσίας2. Εκπαιδευτικός ο οποίος ανταποκρίνεται σε πρόσκληση από υπηρεσία αιμοληψίας για κάλυψη έκτακτης ανάγκης, καθώς και εκπαιδευτικός ο οποίος μετέχει σε οργανωμένη ομαδική αιμοληψία δικαιούται ειδικής άδειας απουσίας με πλήρεις αποδοχές δύο (2) ημερών, πέραν της ημέρας αιμοδοσίας (παρ. 5 του άρθρο 50 του Ν 3528/2007). Την άδεια αυτή δικαιούται και ο εκπαιδευτικός που προσέρχεται σε οποιοδήποτε κέντρο αιµοληψίας από δική του πρωτοβουλία για να προσφέρει αίµα ή που δίνει αίµα για ασθενή του συγγενικού του περιβάλλοντος (Φ351/5/33/∆1/1207/2311998). Στην περίπτωση αυτή οφείλει να προσκοµίσει σχετική βεβαίωση του νοσηλευτικού ιδρύµατος. Η άδεια αυτή χορηγείται και στην περίπτωση λήψης αιμοπεταλίων.Διευκρίνιση: Η άδεια των δύο ημερών μπορεί να χορηγηθεί πέραν της ημέρας αιμοδοσίας είτε συνεχόμενα με το χρόνο αιμοδοσίας ή οποτεδήποτε μέσα στο ίδιο ημερολογιακό έτος. Σε κάθε περίπτωση δεν μεταφέρονται στο επόμενο ημερολογιακό έτος.
Φοβερός ο giaponezos!!!Καιρό είχα να γελάσω έτσι!| >