0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δεν είπε κανείς ότι δεν μπορούν να συνεδριάσουν τα ΠΥΣΔΕ!!!! Για το ΚΥΣΔΕ μιλάμε.Διάβασε προσεκτικά! Αναφερει συγκεκριμένες πράξεις που απαγορεύονται να κάνουν τα ΠΥΣΔΕ, στις οποίες βεβαίως δεν περιλαμβάνονται οι τοποθετήσεις σε οργανικά ή λειτουργικά κενά των απλών εκπαιδευτικών εντός ΠΥΣΔΕ.
μα καλα, εισαι σοβαρος; τι καθεσαι και λες οτι δεν περιλαμβανονται οι τοποθετησεις σε οργανικα ή λειτουργικα κενα εντος ΠΥΣΔΕ; αφου εσυ ο ιδιος παρεθεσες την οδηγια του υπουργειου που λεει:Ως εκ τούτου μέχρι την έγκριση του αιτήματος παρακαλούμε όπως αποφύγετε να προβείτε σε οποιαδήποτε υπηρεσιακή διαδικασία (τοποθετήσεις μετατεθέντων, αποσπασθέντων,... το ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ γραμμενο στην ελληνικη γλωσσα δεν το ειδες;ελεος πια....
Νομίζω οτι στην πράξη, (ασχέτως διαφορετικών απόψεων που εκφράζουμε) δεν πρόκειται να γίνει καμμία άλλη τοποθέτηση κλπ πριν την ανακοίνωση των αποσπάσεων. Όταν η ανακοίνωση αυτή γίνει, τότε όλα θα πάρουν το δρόμο τους (αποσπάσεις εντός ΠΥΣΔΕ, τοποθετήσεις σε λειτ. κενα κλπ)
Δηλαδή λες ότι δεν θα τοποθετήσουν τους εκπαιδευτικούς που έχουν τα ΠΥΣΔΕ στην διάθεσή τους, αν δεν δοθεί άδεια για υπηρεσιακές μεταβολές από το ΣΤΕ, και αν δεν γίνουν οι κεντρικές αποσπάσεις από το υπουργείο;Κατά την γνώμη μου και την ερμηνεία που εγώ δίνω στο νόμο, αυτό που λες δεν ισχύει. Δεν αλλάζει η υπηρεσιακή κατάσταση όσων είναι στην διάθεση του ΠΥΣΔΕ, άρα μπορούν να γίνουν τοποθετήσεις εντός ΠΥΣΔΕ παρόλο που έχουμε εκλογές.Θα το δούμε άλλωστε σύντομα ποιός έχει δίκιο, κοντός ψαλμός αλληλούια.Επαναλαμβάνω ότι με αυτή την λογική, αν αναλάβεις υπηρεσία στην ΔΔΕ της κατοικίας σου επειδή "δεν δύνασαι" να παρουσιαστείς στην οργανική σου στην παραμεθόριο, και έχεις και την τύχη να σε τοποθετήσουν και κάπου σε κάποιο σχολείο επειδή είσαι στην διάθεση του ΠΥΣΔΕ, τότε αυτό είναι μια καλή δικαιολογία μέχρι τις εκλογές να μην μπορούν να σε στείλουν στην οργανική σου στην παραμεθόριο!!!
'Η τρολλάρεις τους συναδέλφους ή δεν κατέχεις από υπηρεσιακά...Σε κάθε περίπτωση μην είσαι τόσο κάθετος για αυτά που γράφεις διότι δε γνωρίζεις...
Κάθετος δεν είμαι, αλλά και εσύ αντί να κάνεις τον έξυπνο και τον γνώστη, απάντησέ μου με νόμους για το δίκιο σου.
Για το τι, αν επιτρέπεται τα Υ.Σ. να προβούν σε προσωρινές τοποθετήσεις για την πλήρωση λειτουργικών κενών; Απαγορεύεται...