0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Eμείς πήγαμε στις 9, γράψαμε σε λίστα τα στοιχεία μας,για να ετοιμαστεί το πρακτικό, μας μοίρασαν σε κοντινά σχολεία, παρουσιαστήκαμε και στο σχολείο, υπογράψαμε πράξη ανάληψης και στο σχολείο,εκεί μας ανέθεσαν καθήκοντα μέχρι και την Παρασκευή και αργά το μεσημέρι γυρίσαμε στη ΔΔΕ να υπογράψουμε και εκεί το πρακτικό ανάληψης. θα ειδοποιήσουν με φαξ το Πυσδε οργανικής μας αυτοί.Μήπως τελικά πάει όντως για Παρασκευή η ανακοίνωση των αποσπάσεων;Α!, ξέχασα να σας πως ότι μας είπαν ότι είχαμε υποχρέωση να παρουσιαστούμε στην οργανική μας και γι΄αυτό μας ζητήθηκε να υπογράψουμε υπευθυνη δήλωση ότι δεν δυνάμεθα να πάμε στην οργανική μας και να αναφέρουμε και τους λόγους που δε δυνάμεθα.Αν μιλήσει κανείς με αιρετούς, ας μας ενημερώσει!
Ο Πεπες λέει από Παρασκευή και
Δεν τη χάνεις, αλλά αργείς να πας. Εγώ μια χρονιά την πήρα,δε με αποδέσμευσε, περίμενα να έρθει αντικαταστάτης, στην α φάση αναπληρωτών δε δήλωσε κανείς το σχολείο μου ή αρνήθηκε να παρουσιαστεί και ενώ είχα κάνει δήλωση τοποθέτησης στο ΠΥΣΔΕ απόσπασης και είχα τοποθετηθεί σε συγκεκριμένο σχολείο, έφτασα σε αυτό τέλη Οκτώβρη και πάλι τυχερή ήμουν, γιατί έχω ακούσει πολύ χειρότερα.