0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συνάδελφοι, γνωρίζει κανείς ποιος προηγείται στην αποδέσμευση από μια Διεύθυνση;Οι αποσπασμένοι κατά προτεραιότητα αποδεσμεύονται πριν τους αποσπασμένους γενικής κατηγορίας ασχέτως κοινωνικών κριτηρίων;Απόσπαση κατά προτεραιότητα δεν σημαίνει απλά σίγουρη απόσπαση αλλά συνοδεύεται και με προτεραιότητα στην αποδέσμευση;
Και από τη ΔΔΕ Αν Θεσσαλονίκης η ίδια ανακοίνωση:ΑΝΑΛΗΨΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΕΝΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝΠέμπτη, 03 Σεπτέμβριος 2015 15:07Παρακαλούμε δείτε την παρακάτω ενημέρωση του ΥΠΟΠΑΙΘ σχετικά με τις αποσπάσεις εκπ/κών Σε συνέχεια των υπ’ αριθμ. 136709/Ε2/3-9-2015, 136711/Ε2/3-9-2015 και 136713/Ε2/3-9-2015 Αποφάσεων Αποσπάσεων Εκπαιδευτικών Δ.Ε. σας γνωρίζουμε ότι οι εν λόγω εκπαιδευτικοί θα πρέπει να αναλάβουν υπηρεσία στις Διευθύνσεις Απόσπασης μέχρι την Παρασκευή 4-9-2015.Επίσης την ίδια ημερομηνία θα πρέπει να αναλάβουν υπηρεσία στις Διευθύνσεις της Οργανικής τους όσοι εκπαιδευτικοί δεν αποσπάστηκαν με τις ανωτέρω αποφάσεις.Από τη Γενική Δ/νση Προσωπικού ΠΕ και ΔΕ
Πόσο ..μα πόσο... Εγώ πχ από τη μια άκρη της Ελλάδος στην άλλη πως θα βρίσκομαι σε μια μέρα; Εκτός αν μου διαθέσουν ένα τζετ . Θα γλιτώσω και τα έξοδα. Έλεος!Η εντολή έχει έρθει από το Υπουργείο Συγκεκριμένα την πήραν στις 14.00
Και αφού εστάλη τέτοια εντολή από το υπουργείο γιατί κάποιες διευθύνσεις δεσμεύουν του εκπαιδευτικούς;;;;;;;;;Όπως φυσικά η δικιά μου πρώτη και καλύτερη!
Η γνωστή με το προσωπικό email;;;Τι χαζά είναι αυτά;ΥΓ (ευρυτανία για να μην αναρρωτιέστε. Ο φίλος λέγετε "karpe" από καρπενήσι υποθέτω.)
Το karpe δεν είναι από Καρπενήσι αλλά στο Ευρυτανία έπεσες μέσα!Και ναι το έκανε με εμαιλ!Εγώ έχω ήδη κάνει πράξη ανάληψης αλλα αυτοί απειλούν με πειθαρχικά!