0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εγώ δεν εχω πάρει τηλ στη διδε που ανήκω τηλ καθόλου...ούτε 1/9/15 που αναλαμβάναμε μέσω φαξ...με το που βγηκαν οι αποσπασεις κ ημουν στη λίστα πήγα ανελαβα υπηρεσία στη διδε αποσπασης κ τελος...ουτε με πήρανε τηλ απο το σχολειο μου,ουτε με εψαξε κανεις απο τη διευθυνση...θεωρω καποια πραγματα αυτονοητα...Μερικοι διευθυντες δημιουργουν προβληματα χωρις να υπαρχουν γιατι προφανως τους φευγουν ατομα κ δεν εχουν "εκτελεστικα όργανα" να τους υπηρετήσουν...ειλικρινα λυπάμαι γιατι ταλαιπωρουνται ετσι καποιοι συναδελφοι κ οι οικογενειες τους...
Σωστό! Πολλοί δ/ντες, θέλουν να μην τους φεύγουν άτομα, ωστε να κάνουν τις εγγραφές και τις εξετάσεις Σεπτεμβρίου και μετά να μην τους λείπουν υπεύθυνοι τμημάτων, εφημερίες και λοιπές εξωδιδακτικές εργασίες! Σου λένε περίμενε τους αναπληρωτές...
Λοιπόν 8 διευθύνσεις έχουν αναρτήσει την εν λόγω ανακοίνωση.Αιτωλοακαρνανίας, Πειραιά, Πέλλας, Ξάνθης, Ανατολικής Θεσσαλονίκης, Φλώρινας, Μαγνησίας, Φθιώτιδας.Η διεύθυνση της Φλώρινας αναφέρει ότι είναι mail, άρα κατά πάσα πιθανότητα χωρίς πρωτόκολλο και άρα όχι επίσημο έγγραφο.Μένει να δούμε αν το υπογράφει κάποιος αυτό το mail.
οι αγαπημένες μου Διευθύνσεις
Είτε υπάρχει μέιλ του υπουργείου είτε δεν υπάρχει, ένα έχω να δηλώσω:τις διευθύνσεις που μπλοκάρουν τους αποσπασμένους δεν προκειται να τις βάλω για μετάθεση...
Στις αγαπημένες πρόσθεσε και την Λάρισα.Αυτές οι 9 διευθύνσεις δεν μπλοκάρουν τους αποσπασμένους, ΛΑΘΟΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑ
Όλα αυτά συμβαίνουν επειδή η εκπαίδευση είναι η μόνη δημόσια υπηρεσία που πρώτα καλύπτει τις λειτουργικές ανάγκες όλων των άλλων υπηρεσιών και υπουργείων, και στο τέλος τις δικές της!!! Όχι βέβαια πως θα συνέφερε τους εκπαιδευτικούς να συμβαίνει το αντίθετο!! Μάλλον όλα αυτά τα παράδοξα γίνονται για το συντεχνιακό μας συμφέρον, για να μπορούν οι εγκλωβισμένοι στην παραμεθόριο να έρχονται στα σπίτια τους μέσω των αποσπάσεων σε άλλους φορείς.
Έλα όμως που δεν δεσμεύουν αυτούς που πήγαν σε φορείς! Οι δεσμεύσεις πήγαν σε αυτούς που πήραν απο ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΔΕ!