0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Απ΄ότι παρατηρώ στους πίνακες προσωρινών αποτελεσματων, παρατηρώ πως φέτος δεν έχουν σε χωριστούς πίνακες τους ιδιώτες και τους ανεργους.Όλοι μπαίνουν σε ένα τσουβάλι φέτος?Άλλαξε κάτι σε σχέση με πέρυσι??Πέρυσι οι πίνακες ήταν χωριστοί και προτιμήθηκαν οι άνεργοι για ανάληψη εργασίας.Φέτος αυτό δεν θα ισχύσει?Και κάτι σχετικό επίσης:επίτηδες έβαλαν σε έναν πίνακα ιδιώτες κι ανέργους ώστε να μην μπορεί εύκολα ο υποψήφιος να τσεκάρει με ποια ιδιότητα ο άλλος είναι πρώτος, δευτερος κ.ο.κ.Γιατί ναι μεν βλέπεις ένα όνομα, αλλά δεν ξέρεις,αν πχ. είσαι δευτερος και άνεργος και ο πρώτος δεν είναι άνεργος, αλλά ιδιώτης, αν θα προτιμηθείς εσυ σαν άνεργος ή οχι.ΜΠΕΡΔΕΨΟΔΟΥΛΕΙΑ ΒΛΕΠΩ!!!Και μην μου πείτε πως αυτο θα φανει στους πινακες που θα αναρτηθουν στην εκαστοτε ΕΠΑΣ, γιατι πολλου υποψηφιοι δηλωνουν και ΕΠΑΣ και μακρυα απο τον τοπο διαμονης τους.Οποτε θα είναι πολυ αργά όταν θα αντιληφθούν την ιδιοτητα αυτου που προηγειται.ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΝ!!!
Απ΄ότι παρατηρώ στους πίνακες προσωρινών αποτελεσματων, παρατηρώ πως φέτος δεν έχουν σε χωριστούς πίνακες τους ιδιώτες και τους ανεργους.Όλοι μπαίνουν σε ένα τσουβάλι φέτος?Πέρυσι οι πίνακες ήταν χωριστοί και προτιμήθηκαν οι άνεργοι για ανάληψη εργασίας.Φέτος αυτό δεν θα ισχύσει?Και κάτι σχετικό επίσης:επίτηδες έβαλαν σε έναν πίνακα ιδιώτες κι ανέργους ώστε να μην μπορεί εύκολα ο υποψήφιος να τσεκάρει με ποια ιδιότητα ο άλλος είναι πρώτος, δευτερος κ.ο.κ.Γιατί ναι μεν βλέπεις ένα όνομα, αλλά δεν ξέρεις,αν πχ. είσαι δευτερος και άνεργος και ο πρώτος δεν είναι άνεργος, αλλά ιδιώτης, αν θα προτιμηθείς εσυ σαν άνεργος ή οχι.ΜΠΕΡΔΕΨΟΔΟΥΛΕΙΑ ΒΛΕΠΩ!!!ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΝ!!!
Ναι... Σε ένα τσουβάλι και κατα τη γνώμη μου είναι πιο σωστό. Πέρυσι που κάποιος παρουσίαζε ανεργία την ώρα της πρόσληψης έπαιρνε κανονικό ωράριο... το σοκ για κάποιον που θεωρούσε ότι θα δούλευε και τελικά δεν περίσσευαν ώρες ήταν μεγάλο...Πέρυσι ΔΕΝ προτιμήθηκαν οι άνεργοι όπως λες... Κατατάχθηκαν όλοι σε έναν άτυπο πίνακα σαν τον φετινό και αναλόγως τη κατάταξή τους προσλήφθηκαν λαμβάνοντας υπόψη δύο όρους:α)Το 1/3 να είναι τουλάχιστον άνεργοιβ) Ο εργαζόμενος να παίρνει έως 6 ώρεςΑν το σκεφτείς σε σχέση με πέρυσι ΔΕΝ έχει αλλάξει απολύτως τίποτα... Εκτός βέβαια από τις συμμετοχές που τις βλέπω πολύ αυξημένες (αν και όλα έγιναν πολύ νωρίς και γρήγορα!)
Καλησπέρα είμαι 4ος στην καταταξη στην ειδικοτητα ΠΕ09 Οικονομολόγων. Πρωτη φορά φέτος δημιουργειται ειδικότητα Υπαλλήλων Διοικητικων Καθηκόντων στην ΕΠΑΣ που δήλωσα. Γνωρίζει κάποιος πόσες προσλήψεις γίνονται στην ειδικότητα, δεδομένου ότι φέτος θα υπάρχει ένα τμήμα πρωτοετών? Έχω πιθανότητες?
Συγνώμη! Εχει αλλάξει η μοριοδότηση φέτος με πέρυσι;
Καλημέρα σε όλους. Μιας και βγήκαν οι πίνακες θα ήθελα να ρωτήσω, η διδακτική εμπειρία στα ΕΠΑΣ του ΟΑΕΔ που μετράει; Δηλ αναγνωρίζεται για τους πίνακες της αναπληρωτών- ωρομίσθιων;