0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αν η βεβαίωση προϋπηρεσίας είναι από τη δευτεροβάθμια για το ΕΠΑΛ, θα μετράει στην ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ.Αν, όμως, είναι απο το ΙΝΕΔΙ
Ναι, κάνε ένσταση. Δεν έχεις τίποτα να χάσεις. Το πιθανότερο είναι να δικαιωθείς.
Είχα ακούσει ότι η προϋπηρεσία η επαγγελματική που πραγματοποιείται μαζι με τη διδακτική, δεν λαμβάνεται υπόψη. Ισχύει? Έχετε ακούσει κάτι τέτοιο?
Καλησπέρα σε όλους, γνωρίζει κάποιος συνάδελφος τι κάνουμε στην περίπτωση που οι βεβαιώσεις προϋπηρεσίας από τις
Unscrupulous, εξήγησα απλώς στην xristina11 ότι ο όρος ΤΕ στην εκπαίδευση δεν αφορά αποφοίτους ΑΤΕΙ.Δεν είμαι υπεύθυνος για τις ΥΑ που καθορίζουν την μοριοδότηση των προσόντων για πρόσληψη στις ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ,ούτε ευθύνομαι για τον τρόπο ανάθεσης μαθημάτων. Μοιράζομαι την 10ετή εμπειρία μου ως ωρομίσθιος στις ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ,για να βοηθήσω άλλους συναδέλφους. Δεν έχω πρόθεση να δικαιολογήσω κάτι. Στα περισσότερα από όσα λες έχεις δίκιο.Από πέρυσι είμαι μόνιμος σε ΕΠΑΛ και δεν μπορώ να επηρεάσω καθόλου την κατάσταση στις ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ.Αν διάβαζες το pde και πριν την εγγραφή σου θα τα ήξερες όλα αυτά...