0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλημέρα σε όλους,Συνάδελφοι, έχω κ εγώ αυτό το δίλημμα, τελικά τι είναι προτιμότερο; αξιοπρεπές ωράριο στην ΕΠΑ.Σ δίπλα στο σπίτι σου ή αναπληρωτής (αν κ όταν) στην άλλη άκρη της Ελλάδας; Οι πιο έμπειροι ας μας που την γνώμη τους ευχαριστώ
Καταρχήν θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσοι με κατατόπισαν χτες με απαντήσεις στις απορίες μου.Σήμερα πήγα στη Διοίκηση του ΟΑΕΔ κι ενημερώθηκα για την ένστασή μου.Μου εξήγησαν τα καθέκαστα.Το ανέλπιστο είναι ότι ενώ είμαι 4η στον πίνακα, είμαι η 1η άνεργη, άρα αν γίνει τμήμα λογικά θα με καλέσουν.Εντωμεταξύ όμως έχω κάνει αίτηση και στους καθηγητές Δευτεροβάθμιας και μάλιστα για ν' αυξήσω τις πιθανότητες, έβαλα και το κουτάκι για όλη την Ελλάδα. Αν κληθώ υπολογίζω να είναι κατά το Δεκέμβρη, όπως και πέρσι.Το ερώτημά μου είναι:Αν εντωμεταξύ έχω υπογράψει σύμβαση με κάποια ΕΠΑΣ της πόλης μου, πράγμα που προτιμώ από το να τρέχω αναπληρώτρια σε όποιο μέρος να ναι, θα ισχύσει η κύρωση αποκλεισμού από τους πίνακες Δευτεροβάθμιας;Κι αν παραιτηθώ από ΕΠΑΣ για να πάω αναπληρώτρια, θα ισχύσει η κύρωση αποκλεισμού από τις ΕΠΑΣ;Πιστεύω ότι αυτό είναι ένα ερώτημα που θα απασχολεί κι άλλους, γιατί λογικό είναι, μη γνωρίζοντας τι μας ξημερώνει επαγγελματικά, να κάνουμε παντού αιτήσεις για να αυξήσουμε τις πιθανότητές μας για δουλειά.Θα τιμωρηθούμε γι' αυτό;Είναι δυνατόν να αρνηθούμε τη θέση σε ΕΠΑΣ, τώρα που έχουμε την ευκαιρία, με τη λογική ότι ΙΣΩΣ κληθούμε αναπληρωτές κάποια στιγμή σε κάποιο μέρος της Ελλάδας;
15 ώρες...
Συγνωμη για το κουλο της ερωτησης σας εχουν παρει τηλ και σας εδωσαν και ωρες? γιατι ειμαι πανω απο ενα τηλ και καθε φορ απου χτυπαει κοψοχολιαζομαι