0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
lavas σε κάλεσαν χθες. Έχεις δικαίωμα μία μέρα να το σκεφτείς. Τους λες σήμερα το προς το τέλος του ωραρίου της ΕΠΑΣ ότι αποδέχεσαι και αυτόματα σου δίνουν το πρόγραμμά σου, το οποίο θα λέει ότι έχεις μάθημα την επόμενη Παρασκευή! Μια χαρά δεν τα λέω;
εσεις καλα τα λετε αλλα δυστυχως αυτοι εκει στον οαεδ δεν κανουν συμβιβασμους, βαριουνται να ασχοληθουν και κοιτανε να σε ξεφορτωθουν. το μονο που μου ελεγε να του στειλω υπευθυνη δηλωση οτι δεν αποδεχομαι
Καλησπερα.μπηκα μετα απο τρεις μερες και βλεπω οτι ανεβασατε απο Διαυγεια καποιες ΕΠΑΣ, οπως Ωραιοκαστρο, 1η ΕΠΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, Λακκιας .....κλπ.Μπορειτε σας παρακαλω να τα ξαναανεβασετε γιατι δεν μου ανοιγει τιποτα απο Διαυγεια.Ευχαριστω πολυ.
στη δικια μου συμβαση εγραφε 15 μεικτα
που γραφει ακριβως το ποσο γιατι εμενα στην συμβαση μου δεν λεει πουθενα κατι τετοιο....
To γραφει στην αναγγελια προσληψης (Ε3), στο πεδιο Ε (Στοιχεια προσληψης)
συγγνωμη αλλα εγω δεν το βρισκω πουθενα αυτο στην συμβαση μου.... Αν μπορεις να με βοηθησεις λιγο ακομα μηπως το βρω.. Τι γινεται διαφορετικες συμβασεις υπογραφουμε... Τι να πω??
Καλησπέρα σας.Με κάλεσαν φέτος απο το ΕΠΑΣ για 9 ώρες. Ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος με ποιο τρόπο κατανέμει ο διευθυντής τις ώρες;Στην ειδικότητα έχουμε σύνολο 15 ωρών.Ο διευθυντής έδωσε 9 στον πρώτο (εμένα) και 6 στον δεύτερο. Και οι δύο είμαστε άνεργοι με κάρτα.Τον ρώτησα γιατί δεν μου έδωσε το πλήρες ωράριο 15 ώρες αφού μπορώ να το πάρω και μου είπε ότι θέλει να μοιράσει τις ώρες να δουλέψουν κι άλλοι.Μπορώ να κάνω κάτι;Παρατήρησα ότι σε άλλα ΕΠΑΣ παίρνουν και 15 και 20 ώρες κάποιοι. Αυτο πώς γίνεται; Άλλα ισχύουν εκεί;Υπάρχει κάποιος νόμος; Στην προκήρυξη δεν λέει κάτι.