0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Γεια χαρά σε όλους...μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος ποια είναι η διαδικασία που ακολουθείται αναφορικά με τις αιτήσεις; Θέλω να πω πως στους πίνακες της γενικής της ειδικότητάς μου βλέπω ονόματα τα οποία τις προηγούμενες χρονιές είχαν δουλέψει στην ειδική αγωγή. Οι πίνακες που αναμένετε θα περιλαμβάνουν κάποιους από αυτούς ή όποιος κάνει για γενική δεν μπορεί να κάνει για ειδική;
Πέρυσι πόσοι ήταν οι προσλήψεις της ειδικής στην δευτεροβάθμια;
οι πίνακες είναι ξεχωριστοί, ο ένας αφορά πρόσληψη στην γενική και ο άλλο στην ειδική, όποιος θέλει μπορεί να κάνει και στους 2 ή στον ένα από τους δύο, αρκεί να έχει τα προσόντα για τον ειδικής.Η προϋπηρεσία της ειδικής μεταφέρετε και στον πίνακα της γενικής.
Ευχαριστώ kinegiros για την απάντηση. Άρα να υποθέσω ότι κάποιοι από αυτούς που βρίσκονται στον πίνακα της γενικής (και γνωρίζω ότι πέρυσι εργάστηκαν στην ειδική) θα εργαστούν στην ειδική; Έπεσα αρκετά θέσεις και είμαι στο όριο όσων πήραν πέρυσι στη γενική και θέλω να δω αν έχω ελπίδες να εργαστώ φέτος καθώς αν φύγουν κάποιοι και πάνε ειδική τότε είναι αρκετά πιθανό.
πάντα εξαρτάτε από το τι έχουν δηλώσει, από το πότε και πόσους θα πάρουν σε πρώτη φάση, από το ότι τα τελευταία χρόνια πάντα παίρνουν πρώτα γενική (ενώ θα έπρεπε να παίρνουν πρώτα ειδική), σε γενικές γραμμές αυτοί που είναι από ειδική προτιμούν και το κάνουν έτσι ώστε να τους πάρουν ειδική, αν και δεν είναι ο κανόνας.Οπότε ναι αρκετοί από πάνω σου που είναι της ειδικής δεν θα τους βρεις μπροστά σου στην επιλογή για αναπληρωτές γενικής.
Έχει κανείς κάποια ενημέρωση για το πότε θα βγουν οι πίνακες της ειδικής;
Γίνεται,γιατί η προϋπηρεσία της ειδικής μετράει και στη γενική το αντίστροφο όχι.Αν τους τραβήξει η γενική πρώτα, είναι δύσκολο του χρόνου να πάνε στην ειδική γιατί θα έχουν λιγότερα μόρια και αν είναι σε θέσεις που οριακά μπαίνουν θα πρέπει να ξεχάσουν για πάντα την ειδική.