0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Simple σε ευχαριστούμε πάρα πολύ για την εκτενή ενημέρωση αναφορικά με τα τρέχοντα ζητήματα και για την πρωτοβουλία που πήρες για την συνάντηση...Και εγώ την ίδια εντύπωση έχω για τον Παπαβλασόπουλο. Να αναφέρω οτι με δέχτηκε ημέρα εκτός Τετάρτης και απάντησε σε όσες ερωτήσεις του είχα θέσει. Επιπρόσθετα, οι υπάλληλοι του ΔΟΑΤΑΠ δεν μας φταίνε σε τίποτα. Ειναι δυο και πραγματικά κάνουν μεγάλο αγώνα να υλοποιήσουν θέματα. Η ελλιπής στελέχωση της υπηρεσίας ευθύνεται. Εγώ προσωπικά τους ευχαριστώ για τον όγκο της δουλειάς που διεκπεραιώνουν καθημερινά...
Καλησπέρα.Ετοιμάσαμε ένα έγγραφο που στηρίζετε στο έγγραφο του Simple για αποστολή προς τον Δοατάπ.Όποιος τελείωσε το Μάιο του 2015 και επιθυμεί μπορεί να προσθέσει το όνομα του στο link https://docs.google.com/document/d/1jIzz8orJlj4axXewDWTzmCT2O-7LgrFP99WAcIlMINk/edit
Μπράβο geonipap..Ουσιαστική πρωτοβουλία η οποία ασκεί άμεση πίεση με αποδέκτη τον ΔΟΑΤΑΠ. Υπογράφω τώρα. Ελπίζω να λειτουργήσει επικουρικά στην προσπάθεια που υλοποιούν οι υπάλληλοι στον αρμόδιο φορέα.Επιπλέον, έχετε σκεφτεί το χρονικό πλαίσιο σύμφωνα με το οποίο θα ολοκληρωθεί η συλλογή των υπογραφών και θα ακολουθήσει, μετέπειτα, η αποστολή στον ΔΟΑΤΑΠ; Σκέψη μου είναι να παραδοθεί ανά χείρας στην υπεύθυνη κ. Αλαχούζου στον 7ο όροφο.
Αν μπορεις να το παραδωσεις εσυ simple ακόμα καλυτερα. Μέχρι την Τετάρτη λκαλά δεν είναι για συλλογή υπογραφών?