0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλημέρα συνάδελφοι,Φαίνεται ότι το υπόμνημα που στείλαμε σε συνδυασμό με τις κατ' ιδίαν συναντήσεις με εισηγητές του ΔΟΑΤΑΠ και τις συνεχόμενες πιέσεις μέσω τηλεφωνημάτων και e-mail, αρχίζουν να αποδίδουν καρπούς! Σε απάντηση του παραπάνω ηλεκτρονικού μηνύματος, το οποίο εστάλη στις 22 Ιουλίου, λήφθηκε το παρακάτω στο προσωπικό μου ταχυδρομείο:"Αξιότιμε κ. ########,Η πράξη αναγνώρισης έχει εκδοθεί. Μόλις ολοκληρωθεί ο διοικητικός έλεγχος και υπογραφεί από τον Πρόεδρο, θα σας ειδοποιήσουμε να την παραλάβετε.Με εκτίμηση,Παπαβλασόπουλος Κοσμάς."Είναι γνωστό, ωστόσο, ότι υπάρχει περίπτωση η υπογραφή από τον προέδρο να αναμένεται μέχρι και μήνες. Για το λόγο αυτό, οι πιέσεις δεν σταματούν εδώ. Αυτή την Τετάρτη, θα μεταβώ στην Αθήνα (εκτός απροόπτου) για συνάντηση με Παπαβλασόπουλο και Αλαχούζου.Καλή σας ημέρα!
Καλημέρα,Είναι αλήθεια ότι οι εξελίξεις "πάγωσαν" το θέμα.. Εγώ μέχρι και χθες προσπαθούσα να μιλήσω τηλεφωνικά με Παπαβλασόπουλο ή Παφλιώτη αλλά δεν κατόρθωσα να βγάλω γραμμή. Ωστόσο, από τις αρχές της άλλης εβδομάδας, θα είμαι ο ίδιος στην Αθήνα και θα ξεκινήσω τις κατ' ιδίαν συναντήσεις.Το τελευταίο δεδομένο που έλαβα χθες ήταν ότι βρισκόμαστε όλοι στη διαδικασία "φάκελος πλήρης". Σε κάποιους έχουν ελεγχθεί τα πιστοποιητικά ενώ η διαδικασία θα ολοκληρωθεί μέχρι την Τετάρτη/Πέμπτη για όλους τους απόφοιτους του πανεπιστημίου Λευκωσίας. Τέλος, μου επισήμανε ότι η ιστοσελίδα του ΔΟΑΤΑΠ, λόγω του πλήθους των μεταπτυχιακών τίτλων, καθυστερεί ως προς την έγκαιρη ενημέρωσή της.
Συνάδελφοι είμαι απόφοιτη Απριλίου και εννοείται πως δεν έχω την πράξη αναγνώρισης στα χέρια μου και ούτε πρόκειται για φέτος. Μου το διαβεβαίωσαν σήμερα που πήγα στο Δοαταπ (Εξ' αποστάσεως σχολική ψυχολογία από Λευκωσία) και αυτό γιατί καμία επιτροπή δε συντάσεται εντός Αυγούστου. Οσο για τον πρόεδρο άφαντος εννοείται. Τρεις άνθρωποι ήταν από τους υπέυθυνους σήμερα εκεί. Οι υπόλοιποι άδεια. Τέλος πάντων. Ελπίζω όσοι είναι του Ιανουαρίου τουλάχιστον να προλάβουν γιατί αυτό είναι και το δίκαιο πρώτα από όλα. Εγώ έκανα ταξίδι στην Αθήνα από Πάτρα και σε 20 ημέρες γεννάω μηπως και καταφέρω να δω τι γίνεται αλλά οι εισηγητές ήταν απόλυτοι. Τώρα όσο αφορά τους αποφοίτους Μαίου δε γνωρίζω. Εμένα ο φάκελος ήταν πλήρης από 10/06 και ελέγχθηκαν τα χαρτιά από τον εισηγητή 7/07 με αίτηση από 21 Απριλίου και έχοντας κυνηγήσει θεούς και δαίμονες...Καλή τύχη σε όσους προλαβαίνουν και καλό καλοκαίρι!