0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ειναι δυνατόν ο πρόεδρος να ειναι σε άδεια ρε παιδιά;; Περιμένουν τόσες υπογραφές...Αν ποτέ δυνατόν...Σήμερα έπαιρνα όλη μέρα τηλέφωνα και κανείς δεν απαντούσε. Ούτε καν στο κέντρο
και να λείπει κάποιος θα τον αντικαθιστά. έτσι γίνεται σε όλες τις υπηρεσίες. άρα μπούρδες πουλάνε
Συνάδελφοι είμαι απόφοιτη Απριλίου και εννοείται πως δεν έχω την πράξη αναγνώρισης στα χέρια μου και ούτε πρόκειται για φέτος. Μου το διαβεβαίωσαν σήμερα που πήγα στο Δοαταπ (Εξ' αποστάσεως σχολική ψυχολογία από Λευκωσία) και αυτό γιατί καμία επιτροπή δε συντάσεται εντός Αυγούστου. Οσο για τον πρόεδρο άφαντος εννοείται. Τρεις άνθρωποι ήταν από τους υπέυθυνους σήμερα εκεί. Οι υπόλοιποι άδεια. Τέλος πάντων. Ελπίζω όσοι είναι του Ιανουαρίου τουλάχιστον να προλάβουν γιατί αυτό είναι και το δίκαιο πρώτα από όλα. Εγώ έκανα ταξίδι στην Αθήνα από Πάτρα και σε 20 ημέρες γεννάω μηπως και καταφέρω να δω τι γίνεται αλλά οι εισηγητές ήταν απόλυτοι. Τώρα όσο αφορά τους αποφοίτους Μαίου δε γνωρίζω. Εμένα ο φάκελος ήταν πλήρης από 10/06 και ελέγχθηκαν τα χαρτιά από τον εισηγητή 7/07 με αίτηση από 21 Απριλίου και έχοντας κυνηγήσει θεούς και δαίμονες...Καλή τύχη σε όσους προλαβαίνουν και καλό καλοκαίρι!
Καλησπέρα σας συναδελφοι,Φοβάμαι ότι σύμφωνα με τα τελευταία δεδομένα η μόνη ρεαλιστική μας ελπίδα είναι να αιτηθουμε απευθείας στο υπουργείο παιδείας την δυνατότητα να δοθεί σχετική βεβαίωση από το Δοαταπ ειδικά πχ αν είμαστε σε στάδιο φάκελος πλήρης και εφόσον πρόκειται για αναγνωρισμένο ήδη από προηγούμενες χρονιές μεταπτυχιακό ειδικής αγωγής. Θα μπορούσαμε ότι έγινε με την αποστολή ομαδικού αιτήματος στο Δοαταπ να το χρησιμοποιήσουμε και να το αποστείλουμε στον υπουργό παιδείας επειγόντως.
Μόλις είδα μια αναγνώριση μεταπτυχιακού του 2013. Πρέπει να δακτυλογραφήσουν σε κάθε αναγνώριση ονοματεπώνυμο, τμήμα από το οποίο αποφοίτησες , αριθμό πρωτοκόλλου, ημερομηνία και τον αριθμό της πράξης αναγνώρισης.Αυτό επί 4000 με 5000 , θέλει αρκετό καιρό.Για αυτό μάλλον αργούν.Οπότε δεν είναι μόνο η υπογραφή του προέδρου.