0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Οπότε έτσι εξηγούνται όλα... Πήρες και την επάρκεια στην ιταλική γλώσσα όποτε είσαι μια χαρά. Ανοίγεις και φροντιστήριο ιταλικών στην τελική. Όσο για τις εργασίες στο Λευκωσίας μάθε και αυτό. Όλες περνάνε από πρόγραμμα λογοκλοπής και αν βρεθούν όμοια στοιχεία κόβεσαι στο μάθημα. Όταν δεν ξέρουμε.....καλά είναι να μην αναφέρουμε τίποτε.
Μα εδω καποιοι φαγωθηκαν να αναγνωριστουν τα δικα τους μονο ενω των αλλων οχι.επειδη διαβασαν περισσοτερο.κι εμενα εκαναν συναδελφοι μου αναγκαστικα μεταπτυχιακο ειτε στην ιταλια ειτε στην κυπρο.(και της κυπρου παρεπιπτοντως μπορουσαν να βρουν κι ετοιμες τις εργασιες).ουτε θα κατσω να βρω που το εκαναν ουτε θα τους καταγγειλω.ο καθενας κανει οτι μπορει.κι εγω της κυπρου ηθελα επειδη ηταν στα ελληνικα αλλα δεν ειχα 6000.κι εκανα της ιταλιας ειτε μ'αρεσε ειτε οχι.κι ετσι λειτουργουσε της ιταλιας με πολλαπλης επιλογης και χωρις γλωσσα.ας μην το αναγνωριζαν απο την αρχη να μην το καναμε.τωρα ομως που το εχουν αναγνωρισει σε χιλιαδες οφειλουν να το κανουν και σε εμας.γενικα το να αλληλοσφαζομαστε ειναι βασικο χαρακτηριστικο του κλαδου μας.congrats.
Ναι δεν το εκρυψα.ας μην το αναγνωριζαν εξ αρχης. Αλλωστε απο σεπτεμβρη δεν θα αναγνωριζονται οποτε κατι καταφερατε.θελετε να μαζεψουμε υπογραφες για να μην δινει επαρκεια γλωσσας;συμφωνω.οπως επισης και να μην δινουν παιδαγωγικη επαρκεια τα μεταπτυχιακα που δεν περιλαμβανουν παρακολουθηση και πρακτικη σε ταξη;πραγμα αυτονοητο.ειστε μεσα;
Μιλαω για τις υπολοιπες ειδικοτητες προφανως.τελικα κανενα νεο απο τις αναγνωρισεις εχετε;
geonipap σου έχει εμφανίσει φάκελος πλήρης το σύστημα; Τι σου είπε ο Παπαβλασόπουλος, ότι έχεις μόνο την υπογραφή από τον πρόεδρο να αναμένεις;
Όσον αφορά τώρα το αρχικό topic κάποιος συνάδελφος επικοινώνησε με ΔΟΑΤΑΠ και του είπαν ότι υπάρχει μεγάλος φόρτος εργασίας και ότι ο Παπαβλασόπουλος θα πάει σε λίγες μέρες διακοπές..Οπότε σκούρα τα πράγματα.
Διατυπώνοντας μια απλή εικασία και μόνο, νομίζω πως ο κύριος Παπαβλασόπουλος εφυγε ήδη. Συνήθως ειναι πολυ τυπικός στα μέιλ και απαντά την επόμενη μερα. Δεν είχα απάντηση σε ερώτημα μου, ούτε από την κυρία Παφλιώτη, που επίσης απαντά την επομενη.
Και αφήσανε τις αναγνωρίσεις στον έλεος (ενώ ξέρουν ότι καίγεται ο κόσμος) και πήγαν διακοπές;; τραγικό ακούγεται αυτό...