0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
καλησπερα σας,εκανα το 2014 ενα 50ωρο στα κδβμ και εχω στον κωδικο 404 900ευρω. Το συστημα μου βγαει εκκαθαριση χρεωστικο ποσο 500 ευρω!Ειναι λογικο;μηπως παιζει ρολο το συνολικο μου εισοδημα απο μισθωτες υπηρεσιες;
Σήμερα μπήκε στο τραπεζικό μου λογαριασμό η επιστροφή φόρου, 280 ευρώ ( αυτή που πήραμε μετά τις γνωστές περιπέτειες ). Μακάρι να παραμείνει το ίδιο σύστημα γιατί του χρόνου εγώ και πολλοί από σας είναι να πάρουμε επιστροφή πολλά λεφτά.
Έκανα δήλωση 26/6. Μέχρι προχθές στο εκκαθαριστικό έγραφε ότι η επιστροφή θα γίνει όταν ολοκληρωθούν οι έλεγχοι (όπως γράφει σε όλα τα πιστωτικά εκκαθαριστικά). Χθες πάνω στο εκκαθαριστικό (αυτό που βλέπεις στο ggps )έγραψε ότι η επιστροφή θα γίνει 25/9. Και έγινε σήμερα απόγευμα. Σημειωτέον ότι δε χρωστάω στην εφορία και δεν είναι να πληρώσω ΕΝΦΙΑ.
Αφού, χάρη σε μένα, το weekend σου θα είναι ανέμελο, απαιτώ ( ) να βγεις να διασκεδάσεις και να πιείς και ένα ποτό στην υγεία του pipi. Καλοφάγωτα!
συνάδελφε, το ίδιο γράφει πλέον και σε εμένα ότι το ποσό θα πιστωθεί στις 25/9!Πραγματικά με έκανες και χάρηκα, γιατί τα λεφτά είναι αρκετά και τα έχω ανάγκη! θα πάω κι εγώ να ελέγξω αν πραγματι πιστώθηκαν!
συνάδελφε, καλημέρα! ακριβώς κάτω από το ποσό στο δικό μου εκκαθαριστικό έγραφε ότι θα πιστωθεί στις 25/9, και πράγματι τα χρήματα μπήκανε στο λογαριασμό που είχα δηλώσει. ελπίζω σύντομα να πάρεις την επιστροφή