0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Επίσης σύμφωνα με το πνεύμα του νόμου η μεταβατική θα έληγε σε 2 χρόνια
Το Σύνταγμα που μπλέκει; Οι νόμοι αλλάζουν εύκολα με άλλους νόμουςαυτό μην το ξεχνάτε. Ένας νέος νόμος δεν είναι παράνομος, γιατί έρχεται σε αντίθεση με έναν παλιό, απλά τον καταργεί.
Τόση αυτοθυσία α'αυτό το forum......περίσσεψαν οι ήρωες...
Το Σύνταγμα είναι υπεράνω των νόμων. Ο πολίτης όμως μπορεί να είναι υποχρεωμένος να δέχεται και να λειτουργεί με βάση το νόμο, αλλά δικαστικά μπορεί να τον αμφισβητήσει ως αντισυνταγματικό. Το ίδιο πράγμα είναι κι εδώ. Συμμετέχω στη διαδικασία, αφού αυτός είναι ο νόμος, αλλά προσφεύγω εναντίον του ως αντισυνταγματικό. Επίσης σύμφωνα με το πνεύμα του νόμου η μεταβατική θα έληγε σε 2 χρόνια και η αποδοχή του νόμου από τους εκπαιδευτικούς έγινε έχοντας εις γνώση τους την προσωρινότητα του μέτρου, το οποίο όμως έχει γίνει πλέον μόνιμο. Δεν μπορεί να σταθεί μακροπρόθεσμα το πάγωμα των πινάκων. Είναι κλειστός πίνακας στην ουσία. Φεουδαρχικό σύστημα. Έρχεται σε αντίθεση με το Σύνταγμα. Δεν μπορεί για οποιαδήποτε θέση στο δημόσιο να κρατείται ένας κλειστός πίνακας, μια κλειστή επετηρίδα και να μην τροποποιείται αυτή η επετηρίδα με βάση νέα στοιχεία αποκλείοντας νέο κόσμο.
Ο νόμος Λοβέρδου δεν είναι ένας ξεχωριστός νόμος, αλλά είναι ο νόμος που πρόσθεσε άρθρα στο νόμο διαμαντοπούλου. Ουσιαστικά συγχωνεύτηκε με το ν. Διαμαντοποούλου. Συνεπώς δεν μπορείς να μιλάς για νέο και παλιό νόμο, διότι πλέον εντός του ΙΔΙΟΥ νομου, υπάρχουν δύο αλληλοαναιρούμενες διατάξεις, πράγμα ανεπίτρεπτο.
Αν διαβασεις καλα τον 3848 θα δεις οτι δεν οριζε διαρκεια ουτε 2 χρονια ουτε 3 ....και για να καλυφτουνε οριζανε κιολας οτι μπορει ο εκαστοτε υπουργος να παρατεινει την μεταβατικη
Όταν ένας νέος νόμος έρχεται σε αντίθεση με κάποια ρύθμιση παλιότερου, ισχύει ο νεότερος. Πάντα οι νεότερες διατάξεις που αφορούν ένα θέμα, καταργούν τις παλιότερες. Ειδική αναφορά (πχ κάθε άλλη διάταξη που αφορά το θέμα καταργείται) γίνεται όταν χρειάζεται, αλλά όχι πάντα.
Συνεχίζω να διαβάζω πράγματα που έχουν απομυθοποιηθεί.Πουθενά δεν το λέει αυτό. Ο νόμος διαμαντοπούλου, όπως ήταν το 2010, σε κανένα σημείο του δεν μιλούσε για χρονολογία, ή για συγκεκριμένη διάρκεια. Μιλούσε για γεγονός. Έλεγε: μέχρι να καταρτιστούν οι πίνακες από τα αποτελέσματα ΑΣΕΠ, οι πίνακες προϋπηρεσίας θα είναι κλειστοί. Αυτό έλεγε.Ο νόμος Λοβέρδου δεν είναι ένας ξεχωριστός νόμος, αλλά είναι ο νόμος που πρόσθεσε άρθρα στο νόμο διαμαντοπούλου. Ουσιαστικά συγχωνεύτηκε με το ν. Διαμαντοποούλου. Συνεπώς δεν μπορείς να μιλάς για νέο και παλιό νόμο, διότι πλέον εντός του ΙΔΙΟΥ νομου, υπάρχουν δύο αλληλοαναιρούμενες διατάξεις, πράγμα ανεπίτρεπτο.Και το τρολλάρισμα συνεχίζεται...
Δεν υπαρχει περιπτωση να μην παρουν την αδεια. Μετα με τις προσφυγες ξεκιναει το πανηγυρι
Με απόφαση του Υπουργού Παιδείας, Δια