0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα! Μόλις τώρα θέλοντας να αποσαφηνίσω το που πρέπει να κάνω την αίτηση διάβασα το μήνυμα σου και είδα και την ανακοίνωση στο σάϊτ της Δευτεροβάθμιας Δ'Αθήνας. Το θέμα αφορά όλους τους κατοίκους της Δ'Αθήνας νομίζω. Μέχρι το 2013 η δική μου ειδικότητα ΠΕ 05 (Γαλλικών) καθώς και άλλες ανήκαν σε συγκεκριμένο τότε, νυν πρώην, γραφείο δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Δηλαδή δεν μπορούσα να πάω σε οποιοδήποτε άλλο είτε της Δ'Αθήνας, είτε της Αττικής γενικά. Πέρσι μας έστειλαν όλους, ανεξαρτήτου ειδικότητας, αν γνωρίζω σωστά, στην Νέα Σμύρνη όπου και συγχωνέυτηκαν, επίσης αν έχω καταλάβει καλά, όλα τα πρώην γραφεία σε ένα.Τώρα που εκεί μετακομίζουν εμείς που πάμε; Παρακαλώ όποιον συνάδελφο γνωρίζει κάτι πιό συγκεκριμένο να ενημερώσει. Ευχαριστώ εκ των πρωτέρων.
Εγώ όπως καταλαβαίνω πάμε σε άλλη διεύθυνση π.χ Α Αθήνας ή Πειραιά , αφού δεν εξυπηρετούν κοινό . Απαράδεκτο πάντως σε περιόδους αιτήσεων . Θα γίνει συνωστισμός στις άλλες δευτεροβάθμιες
Αυτό με την αναδρομική διπλή μοριοδότηση στα δυσπρόσιτα το διαβάζω, το ξαναδιαβάζω και δεν μπορώ να το χωνέψω.Πραγματικά, είναι δυνατόν να συμβαίνει;Και μη μου πει κανείς ότι το ήθελε και πήγε (εκτος από τη φετινή χρονιά)..Απλώς διάλεγε τελευταίος και έπαιρνε ό, τι έμενε..Ας μας το έλεγαν από τότε, να δεις τι σφαγή θα γινόταν για τα συγκεκριμένα σχολεία..Το είδαμε να συμβαίνει φέτος άλλωστε (ήμουν Δωδεκάνησα..Καστελόριζο, Τήλος, Λειψοί και λοιπά νησάκια ανάρπαστα έγιναν!).Εννοείται ότι οι συνάδελφοι που υπηρέτησαν εκεί πέρασαν δύσκολα, αλλά αυτό που γίνεται τώρα είναι άδικο.Γιατί απλά δεν παίζαμε με ανοιχτά χαρτιά. Άντε κι εγώ δεν βρέθηκα ποτέ σε δυσπρόσιτο μέχρι τώρα,και δεν δικαιούμαι να μιλάω..ο αλλος που πήγε σε ένα τέτοιο 1-2 χρόνια πριν το '12, τι να πει...και πόσο κορόιδο μπορεί να νιώθει..που απλά αποφάσισαν 2 χρονιές να τις εξαφανίσουν στο "δήθεν άνοιγμα"..Κάθε χρόνο και χειρότερα.Έχουμε καταπιεί τα πάντα και συνεχίζουμε..
Δεν φαίνονται τα μόρια απλά αν έχει όρεξη η υπάλληλος μπορεί να μπει με το αφμ σου και να δει όλες τις προϋπηρεσίες σου όχι μόρια Γράφει μήνες και μέρες ένα χρόνια και στο τέλος κάνει και την πρόσθεση Πχ 30 μήνες και 6 ημέρες καθαρή προϋπηρεσία όχι διπλασιασμενα τα δυσπρόσιτα Sent from my iPhone using TapatalkΕίχα μπερδευτεί,κατάλαβα.Σ'ευχαριστώ..
Τις χρονιές 2012-2015 έχω κάνει σε χειρότερα δυσπρόσιτα (ένα 11άρι κι ένα 12άρι-χειρότερα γιατί το β Κεφαλληνίας μιας και είναι 10άρι-καράβι να μην μπορεί να δέσει για δυο βδομάδες και να υπάρχει πρόβλημα τροφοδοσίας) από επιλογή. Θεωρώ άδικο όμως τον αναδρομικό διπλασιασμό για τα έτη 2012-2014, μιας και επιλέγαμε που θα τοποθετηθούμε γνωρίζοντας ότι τα δυσπρόσιτα δεν προσμετρούνται διπλά. Ο αναδρομικός διπλασιασμός θα φέρει άδικες ανακατατάξεις στους πίνακες, γιατί κάποιοι που βρέθηκαν τυχαία με το κουτάκι θα εκτοξευτούν στους πίνακες. Μόνο τα απομακρυσμένα σχολεία θα έπρεπε να μετρήσουν διπλά και μόνο για φέτος, μιας και ήταν εν γνώσει μας ο διπλασιασμός. Κι ούτε είναι δίκαιο να εξισώνονται κάποια πολύ καλά 9άρια δυσπρόσιτα της στεριάς (π.χ. Πάργα) με τα 12άρια της άγονης γραμμής