0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Φίλη irene fillogos, οι συνάδελφοι που αναφέρεις, Γαλλικών και Οικονομολόγος, μπορεί να είχαν δηλώσει ΑΜΩ παντού, γιατί ως γνωστόν, ανήκουν στις ειδικότητες που ούτε ιδιαίτερο στα μέρη τους πλέον δεν μπορούν να βρουν, αφού τα συγκεκριμένα μαθήματα δεν έχουν ζήτηση! Είμαι σίγουρη πως κανένας συνάδελφος των βασικών ειδικοτήτων (και δεν μιλώ υποτιμητικά) δεν θα έκανε, ούτε θα κάνει κάτι παρόμοιο! Μπορεί οι συγκεκριμένοι να ήταν τόσο απογοητευμένοι, που να το είδαν ως μία επαγγελματική ευκαιρία! Και μην ξεχνάς: άλλο δουλειά κι άλλο εκμετάλλευση!
Α, πα, πα πα, πα, πως τα παρεξηγήτε όλα! Ποιος έγραψε για κατηγορία ηλιθίων, αγαπητέ/ή kokschka; Απλώς έγραψα πως οι συγκεκριμένοι συνάδελφοι δεν βρίσκουν ιδιαίτερα να κάνουν πια και θεώρησαν καλό να ξενιτευτούν στα δυσπρόσιτα, για να δουλέψουν ως ΑΜΩ! Τίποτα παραπάνω και κυρίως δεν προχώρησα σε κανέναν υποτιμητικό χαρακτηρισμό!Όποιος το θεωρεί επαγγελματική ευκαιρία, μπορεί να δηλώσει ΑΜΩ σε όλα τα μέρη, δεν εμποδίζεται! Εγώ απλά υπογραμμίζω ότι πλέον δε συμφέρει ούτε στο νομό σου, ούτε σε διπλανούς νομούς να εργαστείς ως ΑΜΩ, όχι να πας σε δυσπρόσιτα ή απομακρυσμένα! Ούτε με 1000 ευρώ δε ζει κάποιος σε ξένο μέρος, πόσο μάλλον με 400 ή 500! Ας ειμαστε ρεαλιστές! Και κυρίως μην ξεχνάτε πως με τέτοιους απαξιωτικούς τρόπους κάλυψης κενών και ωρών, ο μόνος κερδισμένος είναι το Υπουργείο!
Έχω αλλά δε λέω γιατί φέτος θα μετρήσει και η σειρά υποβολής αίτησης ως κριτήριο.Επίσης έμαθα ότι φέτος θα πρέπει να καταθέτουμε σε τραπεζικό λογαριασμό του Υπουργείου Παιδείας το πόσο των 50 ευρώ για να δουν την αίτηση.
Ξέρω κόσμο που πάει αναπληρωτής σε νησί για 600 ευρώ και ας μπαίνει και μέσα..Απλά για να μαζέψει μόρια..
Νομίζω ότι το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να δεις τις περσινές προσλήψεις αναπληρωτών ΠΕ18.02.Αν δεν προσλήφθηκε κανείς από τον πίνακα μηδενικής προϋπηρεσίας, τότε δύσκολο να προχωρήσουν οι προσλήψεις φέτος στον πίνακα χωρίς προϋπηρεσία. Αν κάποιοι έχουν προσληφθεί από τον πίνακα μηδενικής, δες σε ποιες περιοχές έγινε αυτό και δήλωσέ τες στην αίτησή σου.Η κατάταξη θα είναι με βάση την ημερομηνία κτήσης πτυχίου. Ο βαθμός μετράει μόνο ως δεύτερο κριτήριο, αν η ημερομηνία πτυχίου είναι κοινή! Οι ΠΕ18.02 κυρίως σε ΕΠΑΛ προσλαμβάνονται.
Παρακαλώ andreas18.02.Σε αυτόν τον πίνακα μπορείς να δεις όλες τις προσλήψεις: http://www.pde.gr/index.php?cat=195Πηγαίνοντας στις προηγούμενες σελίδες του θα φτάσεις και στις παλιότερες προσλήψεις.