0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
@Lasid,πως έβγαλες αυτό το συμπέρασμα σχετικά με την μη αναγνώριση της προϋπηρεσίας ωρομίσθιων ΣΔΕ για τους πίνακες αναπληρωτών ??Διότι η εγκύκλιος, με σαφήνεια, το αντίθετο λέει!
Υπάρχει κάπου πίνακας υπολογισμού μορίων??
Και ποιος σου είπε πως δεν θα υπολογιζόταν η προϋπηρεσία; πραγματικά από πού το εκμαιεύεις αυτό; Κατέχεις τι έλεγε ο 3848 και γιατί κλειδώθηκαν οι πίνακες; Οι πίνακες κλειδώθηκαν ως είχαν...δηλαδή το μπάχαλο που επικρατούσε με σκοπό να μετρήσουν ΟΛΕΣ οι προϋπηρεσίες μετά ΑΣΕΠ με διαφορετικό μεν τρόπο, αλλά να μετρήσουν πάνω στη βάση του ΑΣΕΠ! Ο νόμος Διαμαντοπούλου δεν εξαφάνιζε λοιπόντις προϋπηρεσίες, απλά τις έθετε σε άλλη βάση...ποια αντισυνταγματικότητα υπάρχει σ'αυτό;Οι επόμενοι με μη διεξαγωγή ΑΣΕΠ και συνέχιση κλειδώματος πινάκων πράξαν το παράλογο...όχι ο νόμος 3848!Αλλά βολεύει πολλούς να κατηγορούν τον 3848 γιατί προέτασσε τον ΑΣΕΠ!! Να ξέρουμε τι λέμε και τι διαβάζουμε....simple logic!
Αυτό το συμπέρασμα το έβγαλα, επειδή η πρόσληψη στα ΣΔΕ από το 2010 και μετά δε γίνεται από τους πίνακες αναπληρωτών! Αν έχετε βρει ξεκάθαρη διατύπωση στην εγκύκλιο που αναφέρει ότι θα μετρήσει η προϋπηρεσία στα ΣΔΕ που αποκτήθηκε μετά το 2010, κάνω πάσο. Τη διάβασα την προκήρυξη, αλλά το συγκεκριμένο σημείο μπορεί να το πέρασα φευγαλέα!
Απλή λογική σε ένα νόμο έκτρωμα για την παιδεία δεν υπάρχει. Απλή λογική δεν υπάρχει σε ένα νόμο ο οποίος θα αφαιρούσε τα εργασιακά δικαιώματα, ακόμα και από τους πίνακες αναπληρωτών, από εκπαιδευτικό με πολυετή προϋπηρεσία που δεν θα απέδιδε σε δύο γραπτές εξετάσεις για τον α ή β λόγο (εύχομαι πραγματικά να μην υιοθετείς και αυτή τη στάση για την αποτίμηση των δεξιοτήτων των μαθητών σου). Απλή λογική δεν υπάρχει σε ένα νόμο που δεν εφάρμοσε ούτε καν αυτό που προκρίνεις (το καθολικό κλείσιμο των πινάκων) εφόσον άφησε παραθυράκια για επάρκειες, ιδιωτικούς εκπαιδευτικούς αλλά και την προσμέτρηση στην ειδική αγωγή. Απλή λογική δεν υπάρχει σε ένα νόμο ο οποίος έπαψε να έχει νομική ισχύ από τη στιγμή που δεν έγινε ΑΣΕΠ το 2012.Εν τέλει, απλή λογική δεν υπάρχει να συνεχίσω μία συζήτηση η οποία σχετίζεται με το νόμο λαιμητόμο 3848/2010 και δεν παρέχει οτιδήποτε ουσιαστικό στο νήμα για τις αιτήσεις αναπληρωτών - ωρομισθίων 2015-2016.Καλό μας ξημέρωμα.
Καλημέρα, ξέρετε πού μπορούμε να βρούμε το έντυπο της αίτησης για τις κοινές ειδικότητες, όχι όμως από την εγκύκλιο γιατί στην εκτύπωση βγαίνει πολύ αχνό και περίεργο? Ξέρετε αν έχει ανέβει κάπου αλλού?
Ποιος νόμος είναι ο δικαιότερος κατά τη γνώμη σου;Εγώ θα τα δεχτώ όλα όσα λες. Ναι υπάρχει περίπτωση να αποτύχεις πολλές φορές στις εξετάσεις κι όλα όσα λες είναι σωστά. Εχω πάρει πτυχίο από το 1998 και έβαζα πάντα κουτάκι. Εγώ γιατί δεν έχω πολυετή προυπηρεσία;Γιατί άλλοι συνάδελφοι με πτυχίο ίδιας χρονιάς και πολλοί μικρότεροι έχουν πολυετή προυπηρεσία; Υπερασπίζεσαι τα εργασιακά τους δικαιώματα και καλά κάνεις. Τα δικά μου δικαιώματα, και των άλλων σαν εμένα, ποιος θα τα υπερασπιστεί;