0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Από την εγκύκλιο του Υπουργείου προς τις Δευτεροβάθμιες και φέτος και τα προηγούμενα χρόνια 12-13,13-14 ( στο λινκ φαίνονται και οι εγκύκλιοι των προηγούμενων χρόνων):" Οι καταχωρίσεις των στοιχείων αφορούν σε προσλήψεις εκπαιδευτικών (αναπληρωτών ή ωρομίσθιων) που πραγματοποιήθηκαν μόνο από τον ενιαίο πίνακα αναπληρωτών και ωρομίσθιων εκπαιδευτικών του οικείου κλάδου για το διδακτικό έτος 2014-2015 στην Πρωτοβάθμια και στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση (συμπεριλαμβανομένων των ΣΜΕΑΕ, των Εκκλησιαστικών Λυκείων και Γυμνασίων, των Καλλιτεχνικών Σχολείων και της Σιβιτανιδείου Σχολής), με χρηματοδότηση από τον Τακτικό Προϋπολογισμό, ή από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων του ΥΠΟΠΑΙΘ, ή από συγχρηματοδοτούμενες πράξεις του Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς."http://srv-dide.flo.sch.gr/web/?p=9786Εσείς καταλαβαίνετε ότι έπρεπε να καταχωρούνται οι προϋπηρεσίες των ΣΔΕ;
Δηλαδή και για φέτος μετράνε διπλά στους πίνακες αναπληρωτών τα μόρια σε σχολεία από 9 και πάνω, αν κατάλαβα καλά την απάντησή σου; Ευχαριστώ
καλησπέρα,απ' όσο γνωρίζω οι προσλήψεις στα ΣΔΕ δεν προκύπτουν από τον ενιαίο πίνακα αναπληρωτών & ωρομισθίων...
Οι προϋπηρεσίες όμως και καταχωρούνται αυτά τα χρόνια και φέτος μοριοδοτούνται! Τις βλέπουμε ήδη περασμένες στον ενδεικτικό πίνακα.
Είχα το ίδιο θέμα, μίλησα με υπουργείο και τη διεύθυνση όπου υπηρέτησα τις εν λόγω χρονιές και έβγαλα άκρη, τα 9άρια είναι δυσπρόσιτα, θα σε βοηθήσει ο πίνακας που έχουν δώσει οι συνάδελφοι εδώ στο φόρουμ.
Ευχομαι σε ολους καλη επιτυχια με την αιτηση τους πινακες και τις προσληψεις.... θα παρακαλουσα αν καποιος γνωριζει να μου απαντησει στο εξης θελω να δηλωσω στην ιδια περιοχη και ΑΜΩ κ ΑΚΩ παιζει ρολο ποιο θα βαλω 1ο και ποιο 2ο ?Δηλ αν σε αυτη την περιοχη χρειαστουν πρωτα ΑΚΩ κι εγω εχω βαλει 1η επιλογη αμω θα με προσπερασει ?
Συναδελφοι Καλησπέρα,μέχρι και φέτος υπολογίζονται διπλά τα 9άρια και πάνω. Για τους πίνακες αναπληρωτών του χρόνου θα μετρούν διπλά?Διαβασα και την εγκύκλιο αλλά δεν είμαι και σίγουρη ότι καταλαβαίνω πλέον τι διαβάζω.... Ευχαριστώ πολύ!