0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αυτά που δίνουν μόρια δυσμενών συνθηκών από 9-12 θεωρούνται δυσπρόσιτα.Δεν μπορώ να ξέρω αν το υπουργείο θα κάνει αναπροσαρμογή στη μοριοδότηση των σχολείων.
@kakar δεν βρήκα το απόσπασμα που παραθέτεις στην εγκύκλιο, παρά μόνο αυτόζ. προϋπηρεσία προσφερθείσα μετά την 1η Σεπτεμβρίου 2010 λαμβάνεται υπόψη για τουςτελικούς πίνακες του γραπτού διαγωνισμού Α.Σ.Ε.Π. του άρθρου 3 του ν.3848/2010 μόνονεφόσον η πρόσληψη έγινε από τους ενιαίους πίνακες αναπληρωτών της παρ.2 ή από τουςτελικούς πίνακες του άρθρου 3. (σελ 4 της εγκυκλίου)Εγώ από την εγκύκλιο καταλαβαίνω ότι τα ΣΔΕ συνεχίζουν να προσμετρώνται για τους πίνακες αναπληρωτών μέχρι να γίνει ΑΣΕΠ. Μετά, για τους επιτυχόντες, οποιαδήποτε προϋπηρεσία εκτός πινάκων, προσφερθείσα μετά την 1η Σεπτεμβρίου 2010 δεν θα υπολογίζεται (πλην ιδιωτικών και δημοσίων σχολείων Ε.Ε.)
Καλημέρα!Από άποψη ''στρατηγικής'' τα μεμονωμένα σχολεία που τα δηλώνεις χωριστά και πιάνονται ως περιοχές πχ η Σιβιτανίδειος ή το Καλλιτεχνικό του Γέρακα, συμφέρει να τα βάλεις πρώτα στις προτιμήσεις σου ή προς το τέλος γιατί στις υπόλοιπες περιοχές που είναι ολόκληρες έχεις περισσότερες πιθανότητες να σε πάρουν;Και κάτι ακόμα, αν βάλουμε το κουτάκι, εξετάζουν πρώτα τις περιοχές που έχουμε σαν προτίμηση και μετά περνάνε στις υπόλοιπες; Η μπορεί επειδή έχεις δηλώσει το κουτάκι να σε στείλουν αλλού ακόμα κι αν υπήρχε θέση στις περιοχές προτίμησής σου;
Δε θα σε προσπεράσει, αφού θα τα έχεις δηλώσει και τα δύο. (ΑΜΩ και ΑΚΩ).Καλύτερα πάντως να δηλώσεις πρώτα ΑΚΩ στην ίδια περιοχή και μετά ΑΜΩ.
Όσοι είναι σχετικοί με το αντικείμενο γνωρίζουν ότι τις πρώτες μέρες του Σεπτεμβρίου υπάρχει κατακόρυφη αύξηση των αναρρωτικών αδειών και των επαπειλούμενων κυήσεων. Επομένως τα κενά δε θα είναι ούτε 20.000 που είπε ο κ. Μπαλτάς, αλλά ούτε και 25.000. Θα φτάσουν-και ενδεχομένως θα ξεπεράσουν- τα 29.000.
Απο fbΕιμαι σιγουρος οτι φετος θα κλεισουν σχολεια...
Συνάδελφοί εκτος συγκλονιστικου απροοπτου πάμε για αύξηση ωραρίου κατά δύο ώρες και ταυτόχρονη μείωση κατά 10% των αποδοχών σύμφωνα με το ενιαίο μισθολόγιο... Τουλάχιστον απολαμβάνουμε τη θάλασσα...
Συνάδελφοι, μια ερώτηση θέλω να κάνω για όποιον γνωρίζει. Όσον αφορά τα εκκλησιαστικα σχολεια υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος τρόπος που φτιάχνει κάνεις το βιογραφικό ? Ψάχνω στο Internet και δεν βρίσκω κάτι αντίστοιχο, (αφορά την ειδικότητα της αδερφής μου) ή το διαμορφώνει κάνεις κατά την κρίση του?