0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Έλα μου ντε...Γύρω στα 600 δεν είναι?
Mειωμενου ωραριου ειναι και οι 6 ωρες,ειναι και οι 8.Δεν τα βγαζω από το μυαλο μου,τα εχω φαει στη μαπα για ένα χρονο.
Η εγκύκλιος όμως λέει άλλα πράγματα. Σύμφωνα με την εγκύκλιο όποιος δεν κρατάει βιογραφικό στην δευτεροβάθμια δεν θα του καταχωρούσαν εκκλησιαστικά σχολεία αλλά αφού θα το στείλει ψηφιακά γιατί να το κρατάει; Επιπλέον η εγκύκλιος αναφέρει ότι η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας θα πρέπει να στείλει το βιογραφικό και την συστατική επιστολή και όχι ο υποψήφιος.
Εάν κάποιος έχει ώρες σε ΙΕΚ και τον πάρουν αναπληρωτή μετά θα πρέπει να τις αφήσει για να προσληφθεί στη δευτεροβάθμια? (δεδομένου ότι μπορεί να πάρει άλλες 10). Τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση? Ευχαριστώ
Τα εκκλησιαστικα σχολεία θα έπρεπε να λειτουργούν αμειγώς με χρήματα της Εκκλησίας και ομοίως να πληρώνεται το εκπαιδευτικό τους προσωπικό. Αν απαιτούν να πληρώνονται από το κράτος, να προσλαμβάνονται και με τις διαδικασίες που προβλέπονται για τα υπόλοιπα δημόσια σχολεία. Η υπόθεση με το βιογραφικό και τις συστατικές επιστολές είνια μία ολοφάνερη ρουσφετολογική διαδικασία που καλείται να πληρώνει ο έλληνας φορολογούμενος.