0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
σιγά βρε Κωνσταντοπούλου!! θα καθυστερούμε τις προσλήψεις χωρίς λόγο;;;
Οι αιτήσεις ναι. Τα στοιχεια με τις οποίες συμπληρώσαμε αυτές όμως, παραμενουν έγκυρες και μπορούν να μεταφερθούν σε καινούριες με νεο αριθμό προτόκολλο.
Η εγκύκλιος δε θα αλλάξει περιεχόμενο ότι αφορά το τρόπο πρόσληψης αναπληρωτών.
Σε ρωταω για να ξερω να ετοιμασω προσφυγη. Εχω ασεπ και θελω να μετρησει η προυπηρεσια μου . Δε θα δεχτω κλειστους πινακες και να με ξεπερνουν ατομα που δεν πατησαν το ποδι τους σε εξεταστικο κεντρο
Sotirios μας εχεις μπερδεψει. Οι 222 θελουν να υπαρχει επιτυχια ασεπ. Εσυ μιλας για ανοιγμα η μη των πινακων.
μα αυτο ρωτάω Κωνσταντίνε...προφανως οταν πας στο δικαστηριο δεν πας για να παρεις ΦΕΚ ...ρωτάω ποιος κέρδισε...γιατί αυτές οι δυο κατηγορίες ζητούσαν διαφορετικα΄πραγματα...και ξαναρωταω το αυτονοητο....ξέρει κανεις αν θα υπαρχουν αλλαγες στην εγκύκλιο; ...αυτο μας καιει...οχι οι μερες προθεσμιας , και αν θα εχει ΦΕΚ...
Η ερωτηση μου σωτηριε ειναι σε ποια προσφυγη συμμετεχεις? Με τους 222 που θελουν τον ασεπ ως προαπατουμενο η των νηπιαγωγων που θελουν να συνεχιζετε το αυτο με τους κλειδωμενους πινακες του 2010.
νεο ασεπ για να εχουν ολοι επιτελους ευκαιρια (αλλοι μικρη αλλοι μεγαλη) να ξαναεργαστουν χωρις προσφυγες κλπ πλεον.
Χαχαχα...ειναι το ιδιο ο 40αρης με 4-5 Ασεπ , με υποχρεωσεις με τον 23αρη...αλλα το καλυτερο ειναι αυτο που λες οτι θα εργαστουν ...δεν μας λες που ομως... που θα εργαστουν οι 25000 φιλολογοι , οι 10000 νηπιαγωγοι κτλ επαναλαμβανω νεος ΑΣΕΠ ειναι αναδιανομη της μιζεριας υπο αυτες τις συνθηκες...