0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλώς ή κακώς υπάρχει ένας νόμος και αυτός θα εφαρμοστεί(νόμος Λοβέρδου).
Τελικα εδω είναι εκπαιδευτικό forum ή δικηγορικό? Μάλλον θα ήταν καλό να σπουδάσουμε και νομική!!!! Εχουμε μπερδέψει τα ααφαλιστικά μέτρα με την δικαστική απόφαση και οι δικηγοροι τριβουν τα χέρια τους, οι υπουργοι γελάνε και εμεις θα πεινάμε......
H σημερινη πληροφορηση απο το υπουργειο ελεγε τα εξης : Η εγκυκλιος θα ειναι η ιδια και απλα θα δημοσιευτει σε ΦΕΚ .Οταν ρωτησα εαν επηρεαζουν τα ασφαλιστικα μου ειπανε καθολου. Μπορει το Υπουργειο να μην τα κανει αποδεκτα (εχει το δικαιωμα αυτο) και να οδηγηθουμε σε δικη .Αυτα απο πληροφορηση απο ατομα εκ των εσω. Εαν με κοροιδευουν σας κοροιδευω και εγω. Δεν θα μπω αλλο σε αντιπαραθεση με παιδακια που δεν μπορουν να αποχωριστουν το φαγητο της μαμας τους. Εως τωρα ειχα σωστες πληροφοριες .
Kostamath θέλεις να τ' ακουσεις πρωί πρωί μου φαίνεται..Πολύ νομοταγείς κατά το δοκούν μου γινατε.ΑΣΕΠ λέει μέσα στο 2015!Δηλαδή να ανοίξουν οι πίνακες επειδή έτσι μας αρέσει και σεις μετά παρακαλεστε να γίνει ΑΣΕΠ.Ρε πρωί πρωί τι παθαμε..
Θα γραψω μια κουβεντα και ας την βαλουν καλα καποιοι στο μυαλο τυος ! Διορισμους για τα επομενα χροναι ξεχαστε τους ! Το τι σανο σας ταιζουν προεκλογικα το εχουμε ξαναφαει!Γιατι λετε οτι ξεσηκωθηκαν οι επιτυχοντες? Διοτι γνωριζουν και βλεπουν οτι δεν θα γινουν διορισμοι! Μην μπουν και οι μονιμοι σε αλλο καθεστως! Αυτα εινα ψηφισμενα απο το πρωτο κιολας μνημονιο! Οτιδηποτε αλλο αυτη τη στιγμη ειναι παραπληροφορηση! Η μονιμοτητα στην Ελλλαδα με την μορφη που την ξεραμε δεν υπαρχει πια!