0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εντάξει λοιπόν, αφού έχω χάσει πάσα ιδέα, ρωτάω αν θα μπορούσατε να μου απαντήσετε:Παίρνω τη βεβαίωση της παλιά μου αίτησης τρέχω αύριο πρωί πρωί στη Δευτεροβάθμια και τη δίνω για νέο αριθμό ή συμπληρώνω την αίτησή μου ξανά και πάω να την καταχωρήσω? Τέλος θα ρωτήσω κάτι μάλλον ανόητο αλλά παρακαλώ να μου απαντήσετε γιατί έχω μπερδευτεί λιγάκι...: τελικά ισχύει το μερικό άνοιγμα των πινάκων και ποιους αφορά/ευνοεί; επίσης, δικαστικά ποιοι καταφεύγουν αυτοί τη στιγμή και για ποιους (πραγματικούς) λόγους; η ερώτησή μου αυτή κυρίως κρύβει την απορία μου για το κατά πόσο μπορεί να ακυρωθεί και αυτή η διαδικασία καταβολής αιτήσεων.Ευχαριστώ πολύ.
Μπορουν να προσβληθουν εφοσον και εαν το παιδειας κανει δεκτα τα ασφαλιστικα! Αυτο που εχει κερδηθει ειναι τα προσωρινα ασφαλιστικα!
Θα ξανατρέχουμε στη δευτεροβάθμια του νομού μας??
Συνάδελφοι με μία πρώτη ματιά δεν είδα να αλλάζει κάτι..Μήπως κάνω κάποιο λάθος;;
Τέλος θα ρωτήσω κάτι μάλλον ανόητο αλλά παρακαλώ να μου απαντήσετε γιατί έχω μπερδευτεί λιγάκι...: τελικά ισχύει το μερικό άνοιγμα των πινάκων και ποιους αφορά/ευνοεί; επίσης, δικαστικά ποιοι καταφεύγουν αυτοί τη στιγμή και για ποιους (πραγματικούς) λόγους; η ερώτησή μου αυτή κυρίως κρύβει την απορία μου για το κατά πόσο μπορεί να ακυρωθεί και αυτή η διαδικασία καταβολής αιτήσεων.