0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Θεωρείτε ότι είναι εφικτό μέσα σε 7 εργάσιμες το σύστημα να δεχτεί τόσες χιλιάδες αιτήσεις, έστω και ως επικαιροποιημένες?Δε θα καταρρεύσει?
Φαντάζομαι η επικαιροποίηση δε θα είναι καθόλου χρονοβόρα και δε θα περιμένουμε και πάλι στις ατελείωτες ουρές. Μόνο οσοι κάνουν τροποποίηση ή νέα αίτηση θα χρειαστούν περισσότερο χρόνο.
Τις ουρές δεν τις γλιτώνουμε.Σκέψου ότι όλοι όσοι προσήλθαν σταδιακα και με πολυήμερες προθεσμίες τώρα θα προσέλθουν μαζικά σε 7 μέρες!!!
συναδελφοι να μην μας νοιαζει μονο η προθεσμια αιτησεων το κυριοτερο προβλημα ειναι οι πιστωσεις. Από κρατικο τίποτα ακόμα νομίζω, εσπα για ειδικη και ολοήμερα και με μειωμένες πιστώσεις. ΠΔΕ δεν εχει ενεργοποιηθει ότε αλλο προγραμμα
Νομίζω πως το πραγματικά μεγάλο πρόβλημα θα είναι οι ουρές, όχι τόσο για τον αριθμό των αιτούντων, όσο για το γεγονός ότι οι ίδιοι υπάλληλοι που δέχονται τις αιτήσεις το καλοκαίρι, ασχολούνται και με τα υπηρεσιακά θέματα των μονίμων, αποσπάσεις, τοποθετήσεις κλπ και επειδή ανοίγουν τα σχολεία και πρέπει να έχουν προσωπικό, εκτιμώ ότι οι διευθύνσεις δεν θα έχουν τη δυνατότητα να διαθέσουν τον ίδιο αριθμό υπαλλήλων με το καλοκαίρι. Δεν είναι τυχαίο ότι κάθε χρόνο οι αιτήσεις των αναπληρωτών τρέχουν σε περίοδο που δεν υπάρχουν άλλες σχετικές διαδικασίες. Αυτή η ταυτόχρονη διεκπεραίωση εργασιών που υλοποιούνται από τα ίδια άτομα θα φέρει πιστεύω χάος. ΧΕΙΡΙΣΤΟΣ προγραμματισμός. Θα πω ένα απλό παράδειγμα. Την Τρίτη στη διεύθυνση που ανήκω περίπου 100 συνάδελφοι ειδικοτήτων θα παρουσιαστούμε στη διεύθυνση για να μας στείλουν προσωρινά σε κάποιο σχολείο μέχρι να γίνουν οι τοποθετήσεις. Την ίδια μέρα οι ίδιοι υπάλληλοι θα πρέπει να εξυπηρετούν την επικαιροποίηση των αιτήσεων και να ετοιμάσουν και τις δικές μας τοποθετήσεις.
Μα εσείς οι μόνιμοι δε θα έχετε ήδη τοποθετηθεί από την προηγούμενη ημέρα (Δευτέρα), ώστε την Τρίτη να βρίσκεστε στα σχολεία σας ;
από κάποιες δικές μου πληροφορίες , δεν ξέρω κι εγω να σου πω κατά πόσο αξιόπιστες είναι, πιστώσεις από κρατικό υπάρχουν και μάλιστα αρκετές...
Δυστυχώς δεν είναι έτσι. 1. Στην πρωτοβάθμια οι ειδικότητες δεν έχουμε κάνει ΚΑΝ αιτήσεις τοποθέτησης. Την Τρίτη οι περισσότερες διευθύνσεις έχουν δώσει οδηγία να πάμε εκεί να παρουσιαστούμε και θα μας στείλουν σε κάποιο σχολείο προσωρινά μέχρι να βγούνε οι τοποθετήσεις μας.2. Οι αποσπασμένοι, τόσο στη δευτεροβάθμια όσο και στην πρωτοβάθμια θα κάνουν τις αιτήσεις τοποθέτησης λογικά από βδομάδα που θα ανακοινωθούν και οι αποσπάσεις. 3. Από όσο ξέρω ούτε στη δευτεροβάθμια, ούτε στην πρωτοβάθμια έχουν βγει οι αποσπάσεις εντός ΠΥΣΔΕ/ΠΥΣΠΕ. Υπάρχουν δηλαδή αρκετές εκκρεμότητες.
Την Τρίτη στη διεύθυνση που ανήκω περίπου 100 συνάδελφοι ειδικοτήτων θα παρουσιαστούμε στη διεύθυνση για να μας στείλουν προσωρινά σε κάποιο σχολείο μέχρι να γίνουν οι τοποθετήσεις. Την ίδια μέρα οι ίδιοι υπάλληλοι θα πρέπει να εξυπηρετούν την επικαιροποίηση των αιτήσεων και να ετοιμάσουν και τις δικές μας τοποθετήσεις.