0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δεν είναι λίγο περίεργο που δεν έχουν ανακοινωθεί ημερομηνίες;;
πως θα βγει βρε Κώστα; ...αφού η ανακοίνωση του υπουργείου το έλεγε ξεκάθαρα, ότι θα περιμένουν την εγκριτική απόφαση για να εξαιρεθεί το Παιδείας από την απαγόρευση προσλήψεων, και μετά θα βγάλει ανακοίνωση για το πότε θα τρέξει το σύστημα...ας ελπίσουμε δευτερα να βγει ,ώστε από τρίτη -τετάρτη να ξεκινήσει...αν και πιστεύω ότι λόγω εκλογών, ίσως βρουν εναλλακτική λύση και επισπευσθούν οι διαδικασίες...
"...αναμένεται να κατατεθεί το αίτημα προς την Επιτροπή του ΣτΕ για να δοθεί η απαιτούμενη σχετική έγκριση ώστε να ενεργοποιηθεί η διαδικασία κατάθεσης αιτήσεων των χιλιάδων αναπληρωτών εκπαιδευτικών."http://xenesglosses.eu/2015/08/amesa-tha-proxorisei-to-thema-ton-anapli/"...Εν όψει προκήρυξης βουλευτικών εκλογών, θα ζητηθεί, με την ορκωμοσία της Υπηρεσιακής Κυβέρνησης, η απαιτούμενη σχετική έγκριση από την Επιτροπή της παρ.4 του άρθρου 28 του Ν.2190/1994, όπως ισχύει, του Συμβουλίου της Επικρατείας για την ενεργοποίηση των εν λόγω διαδικασιών. Σε περίπτωση θετικής εξέλιξης, θα ενεργοποιηθούν άμεσα οι σχετικές διαδικασίες υποβολής αιτήσεων αναπληρωτών και ωρομισθίων εκπ/κών και θα κληθούν οι υποψήφιοι εκπ/κοί να υποβάλουν τις αιτήσεις τους με νεότερο Δελτίο Τύπου του Υπουργείου, στο οποίο και θα ορίζεται η σχετική προθεσμία."http://www.pde.gr/index.php?page=8185
Ναι δε κοιμηθηκα απόψε αν θα γίνει ή Α φάση σύντομα.Ο,τι και να λένε ορισμένοι με το που βγουν οι πίνακες αν είναι ανοιγμενοι, θα εκδικαστουν τα ασφαλιστικά του ΣΑΝ τα οποία και θα κερδηθουνΤότε να δω το υπουργείο πως θα κάνει προσλήψεις που θα πρέπει να ξανά κλείσει τους πίνακες.Να σπασετε τα τηλέφωνα για να υποχωρήσει τώρα το υπουργείο.Να κλείσει τους πίνακες όπως ορίζει ο νόμος που οι ίδιοι εφαρμόζουν ,δηλαδή 0 3848/2010.
Άλλο η πρόσληψη και άλλο οι αιτήσεις..
Καλησπέρα.Μπορείτε να μου πείτε που μπορώ να δω τις προσλήψεις (τοποθετήσεις) για το έτος 2012-2013 ; Θέλω να δω σε ποιες περιοχές υπάρχει η ειδικότητα μου.Ευχαριστώ.