0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αρκετά με τους γελοίους συνδικαλιστές μας! Νιώθω τόσο ηλίθια, που κάθε χρόνο πάω και ψηφίζω τάχα για να ακούγεται και η δική μας φωνή (και τους πληρώνουμε κι από πάνω), να έχουμε κάποιους να μας εκπροσωπούν και να διεκδικούν τα αυτονόητα, μια αξιοπρεπή εργασία.Νιώθω όχι μόνο ηλίθια αλλά πανηλίθια, που, όταν απολύθηκαν οι εκπαιδευτικοί τεχνικής εκπαίδευσης -μαζί τους και ο Κοτσυφάκης- πήγαινα στο υπουργείο από συναδελφική αλληλεγγύη και έφαγα μαζί με άλλους χημικά και κυνηγητό από τους ματατζήδες! Καλύτερα να είχα πάει για καφεδάκι! Τους φτύνω στη μούρη.
KERY12, σ' ευχαριστώ για τον σύνδεσμο. Μπήκα και διάβασα τα σχόλια και άλλων αναπληρωτών. Κατάλαβα ότι δεν είμαι η μόνη που νιώθω την αδικία και τη χρόνια αδιαφορία από την "αγαπητή" ολμε! Όμως, παρόλο που έγραψαν πολλοί αυτή την αδικία που νιώθουν και την αδιαφορία, που εισπράττουν, κανείς δεν μπήκε στον κόπο να τους απαντήσει! Απαξιούν!!! Είμαστε φαντάσματα; Εχουμε πεθάνει και δε μας βλέπουν; Δεν έχω να πω τιποτα αλλο, δε μιλάω, εξάλλου, για εσωτερική κατανάλωση...
@kakar, δε λέω ότι δε συμφωνώ μαζί σου αλλά δε νομίζω ότι το βασικό πρόβλημα είναι ότι δε δείχνουμε την ύπαρξή μας. Νομίζω ότι άθελά σου δικαιολογείς την ανικανότητα και την αδιαφορία τους. Οι αναπληρωτές έχουν υψηλά ποσοστά συμμετοχής σε εκλογές και πολλές φορές έχουμε πάει για συζήτηση ή διαμαρτυρία στα γραφεία της και πέρα από κάτι τυπικές, σπάνιες και γλυκανάλατες δηλώσεις περί "μαζικών διορισμών" δεν έχω δει κάτι ουσιαστικό. Για να μη μιλήσουμε τι κάνουν με τις τοποθετήσεις μας...Καμία διαφάνεια. Μιλάω εκ πείρας! Παθούσα και μαθούσα!
τελικά από αύριο πάμε για επικαιροποίηση της αίτησης ή περιμένουμε?
Κάτσε βιάζεσαι να μάθεις, θα ανακοινωθεί καμιά ωρίτσα πριν λήξει η προθεσμία. Κανένα νεότερο συνάδελφε, λογικά από αύριο αν υπάρξουν εξελίξεις.
Συγγνώμη για τη "χαζή" ερώτηση: Ισχύει ότι οι αναπληρωτές πρέπει να κάνουν ξανά αίτηση επειδή δεν είχε δημοσιευτεί η προηγούμενη εγκύκλιος στο ΦΕΚ;