0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ΜΙΚΕ, Μπερδευτηκες και απαντησες σαν Σωτηριος
συναδελφε εδώ μεσα μπαινουμε για να ενημερωνόμαστε και να καταθέτουμε αποψεις. θεωρω ότι δεν υπαρχει άλλος δρομος για να βρεθει μια χρυση τομη στην κατασταση που επικρατει, ετσι ισως βρουμε καποια ακρη με το συγκερασμο των αποψεων, κι όχι με την επιβολή της μιας η της αλλης αποψης. Με αυτά που διαβαζω από το Σωτηρη και ΜΙΚΕ διαπιστωνω οτιπροκειται για το ιδιο ατομο- όπως φαινεται καλυτερα αν ανατρεξεις στις παραθεσεις. Αυτο δε νομιζω να βοηθαει ιδιαιτερα την κατασταση παρα μονο τα δικα του πιστευω από τη μια ,και από την άλλη χανει την αξιοπιστια της η συζητηση. Ας σοβαρευτουν λοιπον καποιοι δοτι η κατασταση κάθε άλλο παρα αναλαφρη είναι!
Σωτηρη και Λίλη αν θελετε αναλυω την αποψη μου και δημοσιως και σε πμ ...
Σωτηρη και Λίλη αν θελετε αναλυω την αποψη μου και δημοσιως και σε πμ ...επισης τεχνικες του τυπου προσωπικων επιθεσεων δεν κανω ουτε εκανα ποτε. Όμως το παραπανω είναι διαπιστωση μου και θεωρω ότι φερνει πισω τη συζητηση.
Εγώ απαιτώ να ανακαλέσεις δημοσίως, όπως συκοφάντησες δημοσίως. Σε ΠΜ μπορείς να μου ζητήσεις συγγνώμη.
Σωτηρη εγω νουμερο δε γινομαι...τι να ανακαλεσω...αποψη μου ειναι!αποδειξε εσυ ότι δεν είναι ετσι...ειτε δημοσιως ειτε με πμ και αν εχεις δικιο φυσικα και θα σου ζητησω συγγνωμη
Δεν έχει δοθεί ακόμη η άδεια από το Συμβούλιο Επικρατείας κι ούτε γνωρίζει κανείς αν συγκροτήθηκε ακόμα η τριμελής επιτροπή.Οπότε ούτε αύριο θα ανοίξει το σύστημα..